Larinmaa nosti Jokipojat voittoon

Larinmaa nosti Jokipojat voittoon
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Larinmaa nosti Jokipojat voittoon
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Larinmaa nosti Jokipojat voittoon
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Larinmaa nosti Jokipojat voittoon
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Ketterä 5–3 (0–2, 3–1, 2–0)

Takaportin kautta Mestikseen noussut Imatran Ketterä antoi keskiviikkoiltana Mehtimäellä Jokipojille kovan vastuksen, mutta niin vain tuloksena oli lopulta kotivoitto. Ketterä johti ottelua vielä toisen erän jälkipuoliskolla kahdella maalilla (tilanne 1–3), kunnes Jokipoikien ykkösviisikko alkoi tehdä tuhojaan. Puolustaja Roni Viirlas nosti kahdella perättäisellä osumallaan Jokipojat taukoon mennessä tasoihin. Päätöserässä todelliseksi sankariksi kohosi jo Viirlaksen kavennusmaalit syöttänyt ykkösketjun laituri Joonas Larinmaa (2+2), joka ratkaisi pelin iskien isännille maalit ajassa 53.01 ja 55.40. Toisella laidalla hyökännyt Oskari Lehtinen keräsi tehot 0+3 ja sentteri Oula Uski 0+2. Kauden ensimmäistä Mestis-otteluaan Jokipoikien maalilla pelannut Timo Niemi torjui 23 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien pelaaminen Ketterää vastaan oli hyvällä tasolla kaksi jälkimmäistä erää. Varsinkin kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi pelaamisessaan hyvälle tasolle, mikä lopulta ratkaisi pisteet Jokipojille.

– Ehkä kaksi jälkimmäistä erää olivat parhaat, mitä olemme tässä hallissa tänä syksynä pelanneet. Mutta 60 minuuttia meidän pitäisi pystyä pelaamaan. Joskus 40 minuutilla pystyy voittamaan, kuten tänään, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis summasi ottelun jälkeen.

– Ollaan tyytyväisiä kolmeen pisteeseen, mutta kyllä me tarvitsemme niitä ehjiä 60 minuutin suorituksia, hän jatkoi.

Heti ottelun alkuun Jokipojat pääsi ylivoimalle, mutta sen aikana paras maalipaikka syntyi vierasjoukkueelle, joka pääsi hyökkäämään kahdella yhtä vastaan. Timo Niemen hyvän venytyksen myötä avausmaalia ei vielä nähty.

Jokipoikien ylivoiman päätyttyä ottelun hallinta siirtyi Ketterälle. Joukkue viimeistelikin ottelun ensimmäisen maalin irtokiekosta.

Jokipoikien heikko viisikkopuolustaminen koitui kohtaloksi myös noin kolme minuuttia myöhemmin Ketterän maalatessa ottelun toisen maalin.

Jokipoikien valmennusjohto yritti herätellä joukkuetta aikalisän aikana, mutta meno ei kaukalossa muuksi muuttunut.

Ketterä oli lisätä johtoaan hyvin pyörineen ylivoiman aikana, mutta viimeisin terävyys viimeistelystä jäi uupumaan.

Erän viimeisille minuuteille Jokipojat sai pelinsä toimimaan toivotulla tavalla. Hyökkäyksiinlähdöt toimivat paremmin, ja hyvin toimineen syöttöpelin myötä pelin painopiste kääntyi selkeästi vierailijoiden päätyyn.

– Tavoitteena oli kun tänne tultiin, että saadaan hyvä startti otteluun. Siinä onnistuttiin. Oltiin pystytty lataamaan hyvä alku, ja se kantoi hedelmää ensimmäisen erän, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen kertasi.

– Kuten kollega sanoi, niin Ketterä tuli hyvin valmistautuneena peliin. Sitä toitotettiin, että siellä on laadukas, hyvin valmennettu ja hyvin rakennettu joukkue vastassa. Oltiin lirissä. Meidät yllätettiin housut kintuissa, Varis myönsi.

– Tuolla tavalla ei voi joukkue varsinkaan kotiyleisön edessä tulla peliin. Ei missään nimessä mitään pois Ketterän pelaamisesta. Mutta tuossa meidän pitää parantaa. Ketterä luisteli ja liikkui paremmin. Meillä jäi kiekot vähän sinne sun tänne.

– Totta kai pelaajien vastuu on siinä, että valmistaudutaan. Se on mielenkiintoista, että mitä siellä mielessä liikkuu. Lähtöön pitää satsata. Se on meidän kaikkien vastuulla, hän jatkoi.

Toiseen erään Jokipojat sekoitti hiukan koostumuksiaan. Pakkiparit oli lyöty uuteen uskoon, ja hyökkäyksessä Jesse Paukku ja Timo Hiltunen vaihtoivat paikkaa.

Jokipojat jatkoi toisen erän alussa samaa hyvää peliään kuin ensimmäisen erän loppuhetkillä.

Jokipoikien hyvästä erän alusta huolimatta paras paikka siunaantui Ketterän Joni Suutarille, joka pääsi vetämään rangaistuslaukauksen. Niemi torjui kuitenkin Suutarin yrityksen.

Kokonaisuutena Jokipojat hallitsi toista erää joukkueiden pelatessa tasakentällisin.

Molemmat joukkueet pääsivät erän aikana pariin otteeseen ylivoimalle.

Molempien joukkueiden ylivoima toimi hyvin, mutta vain kotijoukkue onnistui heiluttelemaan verkkoja ylivoimalla.

Ensimmäisen ylivoimamaalin pääsi puttaamaan takakulmalta sisään Tuukka Rajamäki.

Ketterä karkasi kuitenkin jälleen kahden maalin karkumatkalle Rudolf Maslovskisin maalilla, jota käytiin tarkistamassa videolta asti. Ketterä-hyökkääjän tekemä maali meni latvialaishyökkääjän polven kautta sisään.

Ottelu ei ehtinyt vanhentua kuin reilut 40 sekuntia, kun verkko heilui toisessa päässä. Maalinedustalle kuin varkain liukunut puolustaja Roni Viirlas laukoi sydämensä kyllyydestä kiekon verkon perukoille.

Jokipoikien erän jälkimmäisen ylivoimamaalin viimeisteli jälleen kerran maalin edustalla päivystänyt Viirlas.

Erän loppuhetkillä Jokipoikien puolustaja Eppu Rissanen joutui kovan taklauksen kohteeksi, jonka takia hän loukkaantui. Rissanen ei enää tilanteen jälkeen palannut peliin.

– Ensimmäisen erän jälkeen meidän tekemisen taso putosi, ja vastustaja paransi peliä. Sen jälkeen olikin uusi matsi. Toisessa erässä oli vielä jonkun verran paikkoja, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen sanoi.

Kolmas erä oli erän loppua lukuun ottamatta kotijoukkueen hallintaa. Ketterä oli ajoittain todella lamaantunut ja passiivinen omalla puolustusalueellaan Jokipoikien vyöryttäessä peliään vierailijoiden päätyyn.

Ottelun voittomaaliin teki hienon esityön Jokipoikien puolustaja Lassi Raitanen. Hän piti kiekkoa hyökkäysalueella ja liukui siniviivalle, josta hän toimitti kiekon maalille. Sieltä sen suti sisään Joonas Larinmaa. 

Ketterä otti ottelun lopussa aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan, mutta lisämaaleja ottelussa ei enää nähty. Jokipoikien tiivis maalinedustan puolustaminen ja Niemen hyvät torjunnat tylsyttivät Ketterän yrityksen.

– Kolmannessa erässä syötöt alkoivat mennä sinne minne pitikin, kun oli jo pelattu paljon, Varis kertasi joukkueensa kolmannen erän hyvien otteiden syytä.

– Jokipojat oli tänään parempi 40 minuuttia ja ansaitsi pisteensä. Me edelleen tapellaan sen kanssa, että saadaan ehjä 60-minuuttinen runkosarjaan. Opitaan tästä ja mennään eteenpäin, Lehtonen analysoi.

– Sinänsä olen tyytyväinen miten me peliin tultiin. Lisäksi olen tyytyväinen siihen, että me blokattiin hirveä määrä kiekkoja tänään. Meillä oli sydän mukana tuolla jäällä. Se on iso asia. Se kantaa joku päivä vielä hedelmää. Puolustuksessa miesten merkkaaminen ja pienet huolimattomuusvirheet maksoivat tänään pisteet, hän jatkoi.

 

Maalit ja syöttäjät

09.28 Joni Kallio (Joona Jääskeläinen, Janne Kettunen) 0–1
12.24 Jere Laine (Jesse Juntheikki, Markus Ovaska) 0–2
24.25 Tuukka Rajamäki (Mika Koivisto, Oskari Lehtinen) 1–2 yv.
35.16 Rudolfs Maslovskis (Juntheikki, Santeri Vuoti) 1–3 sr.
35.58 Roni Viirlas (Joonas Larinmaa, Oula Uski) 2–3
39.13 Viirlas (Lehtinen, Larinmaa) 3–3 yv.
53.01 Larinmaa (Lassi Raitanen) 4–3
55.40 Larinmaa (Uski, Lehtinen) 5–3

Maalivahtien torjunnat

Timo Niemi, Jokipojat 8+9+6=23
Santeri Lipiäinen, Ketterä 4+14+4=22 (poissa 57.49–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 min = 8 min
Ketterä 4x2 min = 8 min

Yleisöä: 912

 

Jokipoikien kokoonpano

91 Joonas Larinmaa – 12 Oula Uski  – 88 Oskari Lehtinen
24 Tuukka Rajamäki – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
23 Mika Koivisto – 21 Miro Väänänen – 16 Jesse Paukku

50 Teemu Holttinen – 22 Eetu Rissanen – 61 Lauri Hukkanen

2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois 
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen – 6 Joni Muranen 
3 Wiljami Kupiainen

31 Timo Niemi
(30 Jonathan Iilahti)

 

Heilin tähdet 

*** Joonas Larinmaa

Ykköskentän laiturin peli alkaa näyttämään hyvältä. Yhteispeli Oula Uskin ja Oskari Lehtisen kanssa on erittäin toimivaa. Larinmaan pisteet 2+2 kertovat selvää kieltä siitä, kuka oli Ketterää vastaan joukkueen tärkein pelaaja.

** Roni Viirlas

Aiempina Mestis-kausinaan korkeintaan yhden maalin tehnyt Viirlas viimeisteli Ketterää vastaan maalinedustalta kahteen eri otteeseen. Kukapa olisi ennakkoon uskonut, että järkälemäinen pakki johtaisi joukkueen sisäistä maaliporssiä kolmella osumallaan?

Lassi Raitanen

Oli jälleen kerran Jokipoikien tärkein puolustaja. Laadukkaan kiekollisen pelin lisäksi antoi useita kovia taklauksia, joista varsinkin kolmannessa erässä nähty vanhan kunnon perstaklaus voidaan julistaa jo tässä vaiheessa kautta yhdeksi kauden komeimmista taklauksista.

 

Otteluennakko

Jokipoikien runkosarjan kolmas viikko tarjoaa kahden edellisen viikon tapaan niin koti- kuin vierasottelun. Keskiviikkona joukkue kohtaa kotona Mehtimäellä sarjanousija Imatran Ketterän. Lauantaiksi Jokipojat matkustaa pääkaupunkiseudulle, jossa vastaan asettuu viime kauden hopeamitalisti Kiekko-Vantaa. Jokipoikien kokoonpanosta on edelleen varmuudella sivussa hyökkääjä Ville Halonen. Maalivahti Timo Niemi on kuntoutunut pelikuntoon, ja hän aloittaakin maalilla Ketterää vastaan. 

Jokipoikien kolmen ottelun voittoputki katkesi kauden neljännessä runkosarjan ottelussa. Hurjassa vireessä oleva KeuPa HT oli viime perjantaina Keuruulla vahvempi lukemin 5–1.

– Eihän siitä hyvät mietteet jäänyt, kun hävittiin peli. Toki he tekivät kaksi ylivoimamaalia. Viidellä vastaan viisi tuli puolustusalueen puolustuspelin virhe ja vielä yksi henkilökohtainen virhe, joista he rankaisivat, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa kauden ensimmäistä sarjatappiota.

– Ei olla päästy sille tasolle, mikä potentiaali joukkueessamme on. Pitää parantaa päivä kerrallaan. Ei olla missään nimessä siellä, missä me pelattaisiin kauden parasta lätkää. Mutta pitää pyrkiä parantamaan päivä päivältä, se on meillä kirkkaana mielessä.

Viime keväänä Kajaanin Hokin ajauduttua talousvaikeuksien myötä konkurssiin ja pudottua Suomi-sarjaan Imatran Ketterälle tarjoutui sauma nousta Mestikseen.

Toistaiseksi kaikki ottelut Ketterän maalilla on aloittanut erittäin kokenut 34-vuotias Jere Myllyniemi. Jokipojissakin viime kaudella kaksi ottelua torjumassa käynyt Myllyniemi on tällä hetkellä ehdottomasti Mestiksessä torjuvista maalivahdeista kokenein.

Jokipoikia vastaan Ketterän maalilla aloittaa Santeri Lipiäinen.

Toinen Ketterän kokenut kehäkettu on puolustaja Jarno Lippojoki. 31-vuotiaalla puolustajalla on vyöllään yli 200 liigapeliä. Lippojoki toimii Ketterän kapteenina.

– Ketterä on laadukas joukkue. Joukkue on hyvin kasattu. He saivat paikan sarjaan myöhään mutta ovat voimakkaasti panostaneet joukkueeseen. Taisi viime viikolla tulla vielä yksi pelaaja liigasta sinne, Varis sanoo.

Viime viikolla Ketterä sai tosiaan kokoonpanoonsa joensuulaisyleisöllekin tutun pelaajan hyökkääjä Janne Kettusen siirtyessä SaiPasta. Kettunen viimeisteli viime marraskuussa Mehtimäellä puhtaan hattutempun pelatessaan SaPKossa Jokipoikia vastaan.

– Ketterä kuuluu pelaajamateriaaliltaan ehdottomasti yli keskikastin joukkueeksi Mestiksessä ihan heittämällä.

Jokipojat ja Ketterä kohtasivat toisensa kertaalleen harjoituskaudella. Joukkueiden kenraaliharjoituksessa Ketterä oli kotonaan vahvempi lukemin 2–1.

Toistaiseksi Ketterä on kerännyt pelaamastaan kolmesta ottelusta kolme pistettä. Ensimmäiset pisteensä joukkue saalisti viime perjantaina voittaessaan kotonaan Espoo Unitedin lukemin 6–4.

– Nousijajoukkueilla peli lähtee yleensä kahteen suuntaan. Joko se lähtee hyvin tai vähän huonommin. Heillä ei ole vielä tulosta tullut. Mutta edellispeli osoittaa, että siellä on buumi. Meidänkin pelaamassa harjoituspelissä Imatralla oli halli täynnä ja mökää, niin se näkyy varmasti myös joukkueessa.

Jokipojat saa kokoonpanoonsa sairastuvalta takaisin maalivahti Timo Niemen.

– Niemi on kunnossa. Aamulla päätämme, kumpi maalivahdeista pelaa, mutta nopeasti me haluamme hänelle peliaikaa. Meillä on kaksi hyvää maalivahtia, ja me tarvitaankin kaksi mokkea, kun ruuhkaviikot alkavat.

Keskushyökkääjä Ville Halonen on sen sijaan vielä telakalla alavartalovamman vuoksi. Halosella on ollut alkukaudesta todella huonoa tuuria, sillä hän pelasi harjoituskaudella vain kaksi ottelua ennen uutta loukkaantumista. Jälkimmäisessä ottelussa juuri Ketterää vastaan hän loukkaantui uudelleen.

– Halonen on edelleen sivussa viikkoja. Toipuminen on lähtenyt odotettua paremmin käyntiin. Pitää kumartaa lääkärien suuntaan. Siellä Lappeenrannassa lääkäri teki loistavaa työtä, Varis kiittelee.

– Totta kai Villeä kaivataan. Mutta pitää olla malttia, että hän kuntoutuu hyvin. Tuollaisen vamman kanssa pitää olla rauhallinen, ei pidä mennä repimään.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 18.30.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Ketterä
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 1–0–2 (maalit 13–12)

Ketterä–Jokipojat
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 1–0–2 (maalit 7–8)

Kommentit   

-12 #1 Repe 10.10.2017 18:45
Jtk silmä kovana Subilla Tps-Nottingham. Tps hävisi kyseiselle joukkueelle vieraissa.
-8 #2 Repe 10.10.2017 19:32
Miinuspelleillä koveni taas...
+6 #3 JTK 10.10.2017 20:18
Juuri näin Repe, matsi menossa, mutta tulin just vasta kotia itse asiassa lätkään liittyviä asioita hoitamasta, mutta nyt rupean katsoon.
+6 #4 JTK 11.10.2017 08:13
Palmu teki nätit kaksi maalia ja ilmaveiviäkin yritti, mutta ei lähtenyt kiekko matkaan tilanteessa. Pari kertaahan Palmu on tehnyt veivillä maalin. Väyrynen pelas myös hyvän matsin todella isoilla minuuteilla ja useilla mustelmilla. Äijä on todellinen työmyyrä ja Tepsille tärkeä pelaaja.

Tänään on tarjolla useita vaikeita ja tasaisia kohteita hyvillä kertoimilla, mutta aikamoista lottoamistahan se on, että osuis kaikki kohdalleen. Toivotaan kuitenkin, että Jokipojat pitää tänään pisteet kotona. Saa nähdä miten Jalovaara vetää entisessä kotihallissaan. ?
+4 #5 Repe 11.10.2017 15:39
Oma veikkaus on että Jalovaaran "saldo" tänä iltana 0+0.
+4 #6 rokkipoika 11.10.2017 16:41
Lainaus Repe:
Oma veikkaus on että Jalovaaran "saldo" tänä iltana 0+0.

Kiikareita veikkaan minäkin. Niemi äityy ihan hurjaan torjuntavireese en ja pelaa nollapelin hänkin.
+8 #7 rokkipoika 11.10.2017 19:02
Ihan kauheeta räpellystä!
+5 #8 Cånde 11.10.2017 19:13
Lainaus rokkipoika:
Ihan kauheeta räpellystä!

Komppaan.
Tekisi mieli antaa täyslaidallinen .. Yleisöä on sentään keskiviikkopeli ksi ihan mukavasti. Onkohan ensi matsissa jos tämä neppailu jatkuu samanlaisena.
+7 #9 Toni 11.10.2017 20:13
Hieno tasonnosto pojilta toiseen erään. :)
+8 #10 rokkipoika 11.10.2017 20:47
Loppua kohden on peli parantunut, mut viimeistely vois olla tehokkaampaa.

Larinmaa pistää Jokipojille 4-3

E. ja 5-3 sama mies.
+8 #11 runopoika 11.10.2017 21:44
Voitto on voitto taas,
pisteitä kolme lisää.
Hyvä! Kiitoksia Jokipojat.
+1 #12 jii74 11.10.2017 22:01
SÖSSIMINEN POIS,siihen meinas peli kaatua taas.2 erän kiri ja 3 erän maalit pelasti kuitenkin.itse ihailin jokipoikien numero 77 taitoja kentällä,järjes ti maalin jokipojille,hyv ä hankinta.varmaa n kuullaan lisää kauden aikana : ) ... pelasko jokipojat koko pelin samoilla ketjuilla? vai vaihtuko ? vai näkikö silmäni väärin?
+5 #13 Peks1 11.10.2017 22:12
Kolme pistettä ja uni tulee ens yönä helpommin. Niemen kannalta hienoa, että tulikaste oli voitokas.
+3 #14 Eastside22 11.10.2017 22:25
KIITOS JOKIPOO!!!!!!!!
-1 #15 Peks1 11.10.2017 22:28
Hämmästyttävää, että Keupa hävisi kotonaan. Kuinka moni pelasi Rokia?

Hermekselle tehty 5 pelissä 32 maalia omiin!
+4 #16 Teppana85 11.10.2017 22:40
Kapteeni Pitkänen 5 ottelua ja 0+1 (-5).

Alappas Samu nyt pelaamaan!
+4 #17 möly 11.10.2017 23:10
Juup.. Samu ja Hiltunen varjojen mailla. Hokissa Hiltunen oli lepakolla koko kauden. Jotain pitäs tehdä?
+5 #18 JoKP 11.10.2017 23:31
Pakko senverran korjata raportista kun itse päädystä katsoin, niin Niemi ei kyllä sitä rankkaria torjunut kun eihän siitä tullut edes vetoa. Sössi sen kiekon karkuun itseltään Ketterän pelaaja. Hyvinhän tuo kausi sinänsä pisteiden valossa on alkanut ja toivottavasti jatkuukin
+3 #19 jii74 11.10.2017 23:50
Roni Viirlas ja Joonas Larinmaa ja Lassi Raitanen saavat tänään kymmenen pistettä ja ärjymerkin!!!!
+3 #20 Cånde 12.10.2017 09:06
Parantuihan se ilme ekan erän läpsyttelyn jälkeen. Nyt ei yleisömäärässä ollut kyllä tippaakaan ilmaa.

+ Ykkösketju pystyi luomaan tilanteita lähes joka vaihdossa 2. Erästä alkaen.
+ Junantuomien (etenkin Koivisto ja Raitanen) uhrautuvaisuus lämmittää mieltä.
+ Niemi oli heti avauspelissään varma vaikka ensimmäisessä maalissa antoikin ison reboundin.

- Paineen alta lähteminen oli pari kertaa taas aika kamalaa vaikka parantuikin loppua kohden.
- Ainoan liigalainan toivoisin heittäytyvän vähän enemmän peliin.
+2 #21 JTK 12.10.2017 10:42
Hieno nousu takaa rinnalle ja ohi. Se kertoo jotain joukkueen henkisestä tilasta, kun pystytään nousemaan takaa-ajoasemas ta voittoon ja onnistuminen antaa myös lisäpotkua jatkoon.
+2 #22 selästä taklaaja 12.10.2017 15:06
Lainaus JTK:
Hieno nousu takaa rinnalle ja ohi. Se kertoo jotain joukkueen henkisestä tilasta, kun pystytään nousemaan takaa-ajoasemasta voittoon ja onnistuminen antaa myös lisäpotkua jatkoon.

Noinhan se homma menee...Joukkue valmentajineen myöntää, että joukkuepeli ei ole läheskään kunnossa. Kuitenkin pisteitä on tullut ihan mukavasti näissä peleissä. Hyvä tästä on joukkueen jatkaa... Tuto, Vantaa ja Keuruu ovat niitä porukoita joiden uskoin olevan kärkijengejä jo kauden alkaessa. Hermes ja Sapkokin tulevat nousemaan....to ki tuo Hermeksen avaus varmaan saa aikaan valmentajan vaihdoksen...nä in veikkaisin
#23 Repe 12.10.2017 16:38
"Joukkuepeli ei ole kunnossa", kannattaa myös muistaa että se on harvoin kunnossa Mestiksessä kellään joukkueella.... (Maalivahtitaso , yleinen pelitaito, taktisuus...)
#24 JTK 13.10.2017 09:59
Tänään on useita pelattavia kohteita hyvillä kertoimilla. Jukurit-Lukko peli antaa Lukolle hyvän 1,98 kertoimen sarjajumboa vastaan. Sapkolla on hyvä vieraskerroin 2,00 konttaavaa Hermestä vastaan. Toki joskus Hermeskin nappaa sen eka voiton, mutta jospa ei vielä tänään? IPK-Keupa antaa Keupalle 1,93 ja Ketterä-Leki Lekille 2,60! Hyvät kertoimet kummallakin. Näiden neljän kohteen yhteiskerroin on 19,87, jos uskaltaa kaikki kohteet laittaa lapulle?
+2 #25 JTK 13.10.2017 10:20
Kopla on näköjään vahvistunut Jesse Murasella sekä Mikko Siermanilla. Mikkohan pelasi Jokipojissa kaudet 2014-16 ja viime kauden hän pelasi Englannissa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste