Sport avausvoittoon jatkoerässä

Sport–Jokipojat 1–0 ja. (0–0, 0–0, 0–0)

Jokipojat avasi Mestis-finaalit häviämällä Vaasassa äärimmäisen täpärin lukemin. Sportin Oskari Hakomäki iski ratkaisun ja samalla koko ottelun ainoan maalin, kun jatkoerää oli pelattu runsaat kaksi minuuttia. Sport oli kamppailussa pääosin hieman hallitsevampi osapuoli, mutta puolustus Lars Voldenin (43 torjuntaa) johdolla piti hyvin. Jokipojat pystyi myös itse hyökkäämään ajoittain terävästi ja luomaan vaarallisia maalipaikkoja. Finaalisarja jatkuu heti maanantai-iltana Mehtimäellä.

Otteluraportti

Mestis-finaalit vuosimallia 2012 alkoivat niin tiukasti kuin ne ylipäätään voivat alkaa. Vaasan Sport ja Joensuun Jokipojat väänsivät ensimmäisestä kiinnityksestä varsinaisen peliajan 60 minuuttia maaleitta ja ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoeristä.
Ylitöiksi ottelu meni lopulta kuitenkin vain parin minuutin verran, kun kotijoukkueen neloskentän sentteri Oskari Hakomäki pyöräytti kiekon Jokipoikien maaliin ja räjäytti täyteen pakatun (3 794) Kuparisaaren jäähallin huutoon ajassa 62.13.

Jokipojilla oli ottelussa omat hetkensä, mutta suurta vääryyttä tuloksessa ei ollut.

Sport hallitsi ottelua isännän ottein ja muun muassa voitti laukaukset murskaavasti 86-40. Kotijoukkueen paremmuuden myönsi myös Jokipoikien valmentaja Mikko Haapakoski.

– Valmius ei ollut sitä, mitä sen pitäisi olla finaalisarjassa. Kamppailuvoimaa ei ollut riittävästi ja pyörittiin omissa, Haapakoski ruoti.

– Mutta täytyy muistaa, että kaikki on aina suhteessa vastustajaan, ja Sport oli vahva.

Jos oli ottelu maaliköyhä, tapahtumaköyhä se ei suinkaan ollut. Molemmilla joukkueilla oli useita huippupaikkoja siirtyä johtoon, mutta huono viimeistely ja kaksi loistavaa maalivahtia, Jokipoikien Lars Volden ja Sportin Joni Puurula, pitivät sitkeästi nollat taululla.

Ottelun tärkeys näkyikin parhaiten juuri maalipaikoissa, joissa molemmilla joukkueilla puuttui kylmäpäisyys. Jokipojilla oli parikin kertaa mahdollisuus laittaa kiekko tyhjään Sport-maaliin. Ainakin Jarkko Immonen ja Juuso Rajala puivat takuulla omia paikkojaan vielä linja-auton penkissä – pieni ripaus lisää malttia, eikä muuta olisi tarvittu.

Jokipoikien kunniaksi on todettava, että joukkue ei suinkaan tullut Vaasaan räiskimään kiekkoa pois omalta alueelta vaan jatkoi pudotuspeleissä esittämäänsä rohkeaa kiekollista pelaamista.

Välierissä Jokipojat onnistui purkamaan Jukureiden prässin rauhallisilla siirroilla, ja sen oli myös Sportin valmentaja Pasi Räsänen todennut.

Niinpä Sportilta ei kotiyleisön harmiksi sunnuntaina nähty normaalia alun hulluna päälle -rynnistystä, vaan kotijoukkue siirtyi suosiolla ohjauspelaamiseen aina, kun Jokipojilla oli kiekko hallussa.

Räsänen kiisti, että passiivisuus olisi ollut suunnitelmallista.

– Se oli henkisen puolen asia. Ruvettiin vasta käynnistelemään koneita, Räsänen väitti.

– Mutta on hienoa katsoa, kun pelataan eikä peruutella. Yleisölle tämä oli loistavaa viihdettä, Räsänen kehui eikä suinkaan katteetta.

Vaasan jäähallin jään heikko taso puhutti ottelun jälkeen. Erityisesti Haapakoski arvosteli peliareenaan kuntoa kovin sanoin.

– Olen ollut urani aikana mukana ehkä noin kymmenessä finaalisarjassa, eikä jää ole ollut koskaan näin huono. Siitä kärsivät molemmat joukkueet ja ennen kaikkea pelin taso, Haapakoski manaili.

Televisioinnin takia erätauot on finaaleissa typistetty normaalista 18 minuutista 15 minuuttiin, ja totta on, ettei jää ehdi ainakaan Vaasassa siinä ajassa kunnolla kuivua.

Sekä Jokipojat että Sport suuntasivat yöksi Jyväskylään, josta matka jatkuu heti tänään maanantaina Joensuussa pelattavaan sarjan toiseen kohtaamiseen. Molemmat joukkueet vieläpä yöpyvätkin samassa hotellissa.

– Toivottavasti ei tule palohälytyksiä yöllä, Räsänen veisteli.

Teksti: Arttu Käyhkö

 

Maalit ja syöttäjät

62.13 Oskari Hakomäki (Erik Riska, Jani Kiviniemi) 1–0

Maalivahtien torjunnat

Joni Puurula, Sport 8+9+7+1=25
Lars Volden, Jokipojat 13+17+11+2=43

Rangaistukset

Sport 3x2 min = 6 min
Jokipojat 3x2 min = 6 min

Yleisöä: 3 794

 

Jokipoikien kokoonpano

26 Roope Ranta – 8 Juuso Rajala – 66 Olavi Vauhkonen
72 Ilmari Pitkänen – 13 Mikael Ruohomaa – 87 Joona Karevaara
59 Otto Karvinen – 10 Samu Pitkänen – 23 Janne Niva
14 Heikki Puustinen – 17 Janne Häikiö – 22 Ville Silvast

28 Rony Ahonen – 24 Matti Näätänen
7 Jarkko Immonen – 36 Jarkko Näppilä
6 Ville Hyvärinen – 27 Jani Oinonen

31 Lars Volden
(41 Eemeli Sivonen)

 

 

Otteluennakko

Mestis-kausi huipentuu sunnuntaina Vaasassa alkaviin finaaleihin. Kauden alun suursuosikit Jukurit ja KooKoo ovat jo ulkona, ja mestaruuden sekä liigakarsintapaikan ratkovat kevään eittämättä parhaat joukkueet eli Sport ja Jokipojat. Samalla vastakkain ovat myös viime kausien kiistatta menestyneimmät Mestis-seurat: molemmat ovat finaaleissa kolmatta kertaa viiden vuoden sisään. Hallitseva mestari Sport on loppuottelusarjan selkeä suosikki, mutta Jokipojat lähtee matkaan yllätysvalmiina haastajana. Nälkää riittää yhä, vaikka ärjypaitojen kausi onkin jo sujunut yli kaikkien odotusten.

Sekä Jokipojat että Sport selviytyivät välieristä jatkoon otteluvoitoin 3–1. Jokipojat raivasi tieltään runkosarjan voittaneen Mikkelin Jukurit. Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Sport taas hoiti hommansa niin, että Kouvolan KooKoon kausi päättyi jälleen kerran karvaaseen pettymykseen jo välierissä.

Näin ollen edessä on uusinta kevään 2009 finaaleista, jolloin Sport oli parempi voitoin 3–1. Voittajasta leivotaan Mestiksen mestari ja Tampereen Ilveksen haastaja 23. maaliskuuta alkaviin SM-liigakarsintoihin.

Jokipoikien finaalipaikka sinetöityi keskiviikkoiltana 4–1-kotivoitolla Jukureista. Päävalmentaja Mikko Haapakosken mukaan juhlat jäivät odottamaan, vaikka joukkue toki ansaitun tyytyväinen upeasta saavutuksestaan olikin.

– Se oli ehkäpä hyvä asia, että mitään sen kummempaa ilakointia ei ole ollut nähtävissä. Pojat tietävät, että matka on kesken.

– Maha ei ole ymmärtääkseni täynnä, ja tässä ollaan vasta menossa kohti tavoitetta, Haapakoski jatkaa.

Jokipoikiin kahden vuoden jatkosopimuksen tehneen valmentajan mukaan yksi välieräsarjan ratkaisutekijöistä oli se, että Jokipojat pystyi kehittämään peliään.

– Kuten Jarno Pikkarainen sanoi, niin maalinteon tehokkuus oli yksi tekijä. Mutta me saatiin ikään kuin hienosäädöillä peli myös sellaiseksi, ettei Jukurit päässyt myllyttämään vahvuuksillaan.

– Sarjan alussa ne saivat paljon riistoja keskialueella ja myös meidän puolustusalueellamme. Mitä pidemmälle sarja meni, sitä paremmin päästiin omasta päästä ylös, voitettiin omaa siniviivaa ja punaviivaa. Ja oltiin kärsivällisiä. Kun oli paikka pelata lavasta lapaan, niin sitten mentiin, Haapakoski kuvailee.

Entä onko Vaasan Sport lyötävissä samoilla aseilla, jopa kolmeen kertaan?

– Lähtökohta on se, että luotetaan siihen omaan tekemiseen. Mutta tietysti jos siellä tulee vastaan odottamattomia asioita, niin pyritään reagoimaan, Haapakoski toteaa luottavaisena.

– Sport on huippujoukkue, jolla on laadukas pelaajamateriaali. Joukkue on tasapainoinen, ja kun on paikka paineistaa, he lyövät päälle tosi aktiivisesti. Sport osaa myös aktiivisen ohjauspelin. Kaikki elementit ovat kunnossa, mutta ei se meilläkään niin huonolta näytä.

Jokipojat aloittaa finaalipelit välierien tapaan vieraskaukalosta. Siinä missä Jokipojat on tottunut runkosarjassakin menestymään Mikkelissä, niin Vaasasta historiatilastot eivät ole ”aivan” yhtä mairittelevat. Jokipojat on koko 2000-luvun aikana voittanut vain kolme yhteensä 20 vierasottelustaan Sportia vastaan.

Joukkueiden välinen runkosarjan viimeinen kohtaaminen tammikuun lopulla antoi kuitenkin varmasti paljon uskoa. Joensuulaiset ryöväsivät pisteet Vaasasta 6–3-voitollaan. Tuo oli samalla myös Jokipoikien kauden ainoa voitto Sportista runkosarjan neljässä kohtaamisessa pisteiden jakautuessa vaasalaisten hyväksi 8–4.

– Tietysti tiedetään, että Vaasasta ei helpolla voittoa saa, mutta siinäpä sitä on haastetta. Selkeästi haastajana päästään lähtemään, ja tilanne on sillä tavalla kutkuttava, Haapakoski tuumaa.

– Vaikea sanoa, miksi Vaasa on ollut niin vaikea paikka Jokipojille, kun en tunne niin tarkkaan historiaa. Mutta toisaalta eihän Vaasa ole helppo paikka millekään joukkueelle. Sport pelaa kotona aikamoisella hurmoksella, ja kotiyleisö antaa voimaa.

Finaalisarja alkaa Vaasan Kuparisaaresta sunnuntai-iltana kello 18.30. Jokipojat matkaa kaupunkiin jo lauantai-illaksi. Ottelun jälkeen joukkue hyppää bussiin ja ajaa yöksi Jyväskylään. Maanantaina joukkue palaa Joensuuhun, ja toinen osaottelu onkin edessä heti illalla kello 18.30.

– Noh, sehän on taas, että miten sitä mieltä ohjaa. Voihan se olla, että käännetään se vahvuudeksi, Haapakoski kuittaa kysymyksen siitä, menettääkö Jokipojat osan kotiedustaan matkusteluun.

Jokipoikien terveystilanne on hyvä. Sivussa on ainoastaan aivotärähdyksen Jukurit-sarjassa saanut puolustaja Ville Väänänen.

– Tuskin tulee isoja muutoksia kokoonpanoon, Haapakoski toteaa.

Maksukanava Canal+ näyttää kaikki Mestiksen finaaliottelut. Näin ollen ne ovat myös nähtävissä maksutta Veikkauksen live-vetosivujen (vaatii rekisteröitymisen) kautta. Radio Rex ei sen sijaan lähetä vielä sunnuntain ottelua Vaasasta, mutta keskiviikkona selostaja Lauri Hyvönen matkaa paikan päälle.

 

 

Mestiksen finaaliottelut

Su 11.03. Sport–Jokipojat 1–0 ja.
Ma 12.03. Jokipojat–Sport
Ke 14.03. Sport–Jokipojat
Pe 16.03. Jokipojat–Sport (tarvittaessa)
Su 18.03. Sport–Jokipojat (tarvittaessa)

Kaikki ottelut alkavat viikonpäivästä riippumatta kello 18.30.
Voittaja on Mestiksen mestari ja pääsee SM-liigakarsintaan Ilvestä vastaan.
Liigakarsinta alkaa perjantaina 23. maaliskuuta Tampereella.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Sport–Jokipojat
2012: 3–6
2011: 5–1
2011: 4–3
2010: 3–2 vl.
2010: 8–3
2009: 6–2
2009: 2–1 ja. (playoffs)
2009: 4–3 ja. (playoffs)
2009: 4–3 ja.
2008: 2–3
2008: 6–0
2008: 3–4
2006: 7–2
2006: 5–3
2005: 9–0
2005: 6–2
2005: 3–2
2004: 4–0
2001: 6–1
2000: 3–2
2000: 5–1 (playoffs)
1999: 4–0
1999: 5–1

Saldo: 20–0–3 (maalit 107–45)

Jokipojat–Sport
2012: 1–2
2011: 2–3 vl.
2010: 4–0
2010: 4–3
2010: 3–2 vl.
2009: 3–4
2009: 5–2 (playoffs)
2009: 2–3 (playoffs)
2008: 4–2
2008: 6–1
2007: 1–3
2007: 3–1
2007: 3–1
2006: 3–3
2006: 2–3 ja.
2005: 4–3
2005: 4–4
2004: 2–6
2001: 3–0
2000: 8–5
2000: 1–2 (playoffs)
2000: 0–5
1999: 4–4

Saldo: 11–3–9 (maalit 72–62)

Kommentit   

+1 #1 jones 09.03.2012 22:35
JOKIPO!!

ei mulla muuta.
#2 lappis 10.03.2012 12:51
Mitenhän lie peluuttaavat maalivahteja. Pelaako Sivonen toisen ottelun.
#3 juice 10.03.2012 13:34
Lainaus lappis:
Mitenhän lie peluuttaavat maalivahteja. Pelaako Sivonen toisen ottelun.ei maha Sivonen pelata yhtään peliä enää tällä kaudella!!
+2 #4 selästä taklaaja 10.03.2012 17:47
Se on toki mahdollista sekin Sivosen pelaaminen jopa ensimmäisessä loppuottelussa. Tuo ns. kakkosmoken tilanne on erittäin tärkeä. Myöskin epäkiitollinen tavallaan. Jos tämä meidän "Norjan Lasse" sairastuu tai loukkaantuu niin ainakin siinä tapauksessa Sivoselle avautuu paikka maalille. Ei ole helppoa pitää vireyttä yllä tuossa tilanteessa, mutta uskon siihen, että jos tilanne avautuu niin mies pystyy sen paikan täyttämään.
-2 #5 juhatapi13 10.03.2012 17:53
Joo laitetaan Sivonen maaliin niin se on 2-5 maalia extraa Sportille! Ei missään tapauksessa jos vaan Volden on kunnossa!!!
-1 #6 keitsi 10.03.2012 17:57
Ei missään nimessä Sivosta maaliin !
Toivotaan että "Lasse" pysyy terveenä.
Jokipo !!!
+2 #7 selästä taklaaja 10.03.2012 18:00
Lainaus juhatapi13:
Joo laitetaan Sivonen maaliin niin se on 2-5 maalia extraa Sportille! Ei missään tapauksessa jos vaan Volden on kunnossa!!!

Lienee itsestään selvää tuo maalivahdin valinta jos molemmat ovat terveinä. Toki valmentaja sen päättää ja voi myös vaihtaa kesken pelin. Toin vain tuossa edellä esiin sen mahdollisuuden, että kukaan ei voi ennustaa terveystilannet ta. Ja jos jotain yllättävää tapahtuu niin pelit jatkuvat joka tapauksessa.
-2 #8 lappis 10.03.2012 21:14
Mutta onko Voldenille liian kova rasitus pitkältä matkalta tulla maaliin jo seuraavana päivänä?
-2 #9 rooope 10.03.2012 23:14
Miksi kaikki Fanit haukkuu Sivosta noilla peleillä. Volden (pelannut yli 40 ottelua tällä kaudella Sivosen 9 vastaan).Nyt kun Volden on saanut pelata monta peliä putkeen on kiekot alkanut pysyä.Aina kun Sivonen on saanut vastuuta on täyttänyt paikkansa.Ensim mäinen koti ottelu Sapko Ore mikreeni 4-2 1.5kk ilman peliä sitten taas eka erä 0-1 Hokkia vastaan Ore mikreeni Sivonen maalille voitto 3-2. 2008 viimeinen voitto Savonlinnasta nyt 2-3 ja Vaasassa 3-6 Sivonen maalilla. Haapakoski peluutti Oretta jotta pysyy tuntuma 1 harkkapeli Sivonen 5 harkkapeliä Ore ja 35 sarjapeliä Sivosen 9 vastaan joista 5 voittoa 4 tappiota.Nämä höntsäpelit on oma juttunsa kun pelattiin A-junnuilla ja eipä juuri kukaan viitsinyt yrittää. Sivonen näissä hontsäpeleissä oli ainut kärsijä menettämällä torjunta % huonoksi,olisi muuten selvästi yli 90%.Ja kuulin vielä Peliitat voitto pelissä Sivonen olisi ollut kuumeessa kun Volden oli Norjassa.
#10 rooope 10.03.2012 23:23
Jatkan edelliseen. Jotenkin vain närästää kun kuitenkin olen seurannut Joensuun jääkiekkoa yli 50v. Täällä on aina kakkos moket tuhottu tuomalla muualta kova ykkönen joka haluaa pelata kaikki pelit.(Oinonen pääsi onneksi Sapkoon). Liikan peluuttamista seuranneena siellä kakkos mokke pelaa kolmanneksen peleistä.
+2 #11 remington 10.03.2012 23:29
roope puhuu osittain täyttä asiaa,muttei kaikki fanit sentään hauku. Volden on tietysti tällä hetkellä ykkönen siitä ei ole epäilystäkään.P elejä vain alle niin Sivonenkin loistaisi, mutta ehkä ensi kaudella?

Omien kasvattien pitäisi saada vastuuta ja eihän siinäkään ole järkeä, että pitää lähteä muualta hakemaan vastuuta. Alueen Suomi-sarjan porukalle olisi tilausta.
+1 #12 rooope 11.03.2012 01:38
Kyllähän rehellisesti on sanottava,että Jokp:n viisikkopelaami nen on ollut pudotuspeleissä sitä luokkaa ,että on moken pelaaminen ollut helppoa(katso laukaisukartat) . Ja puollustus on pelannut aivan uskomattomat pelit ei maalin edestä päässeet Sapko eikä Jukurtit juurikaan laukomaan.En väheksy Voldenia.
#13 Repe 11.03.2012 11:17
Niinpä eipä Volden todelliseen testiin ole joutunut,viimei stään sitten jos Jokipojat pääsee karsintaan. Ilvestä pidän kuitenkin tällä hetkellä eri tason joukkueena kuin mestisporukoita .
+3 #14 andrei 11.03.2012 11:18
Joka mediassa hehkutetaan vain ja ainoastaan sporttia.. mikäpä olisi makeampaa kuin tuottaa medialle pettymys kukistamalla sport :)
+3 #15 juhatapi13 11.03.2012 11:28
Vaasalaiset on omasta mielestään jo voittaneet Jokipojat ja nousseet liigaankin.:))) Iskun paikka...;)
+3 #16 PetjaXX 11.03.2012 11:29
Media kyllä tekee kiitettävästi tällä hetkellä töitä Jokipoikien hyväksi, toivottavasti Spåran pelaajat lukee ahkeraan näitä juttuja kuinka ylivoimaisia he ovat:)
+2 #17 PetjaXX 11.03.2012 11:30
Mitä suuremmat on odotukset Vaasassa, niin sitä korkeammalta tippuvat.
-3 #18 rooope 11.03.2012 12:32
Mielestäni Joona Manninen pelasi Nivan paikalla hyvät pelit,kovaa taklaava, miksi vauhdettu vilttiin?
+2 #19 viljuri 11.03.2012 12:35
Mikäli matkustelu rannikolle ei vie täysin joukkueen vireystilaa, voisi aprikoida, että Jokipojat on pelillisesti valmiimpi kuin kotijoukkue.

Sport meni puolivaloilla K-Vantaan ohi, Jokipojat löysi vaikean vastustajan kanssa oikean sävelen omien puoliväeriensä suhteen. Välierissä Kouvola ei ollut samalla tasolla kuin Mikkeli. Jokipoikien joukkuepelin hyvyyttä oli se, että Jukurit jäivät noinkin selvästi jälkeen kolmannessa ja varsinkin neljännessä välierässä.

Vaasalaiset ovat taipuvaisia pohjanmaalaisee n isotteluun. Jos mielessä pyörivät liigakarsinnat, niin finaalit saattavat jäädä voittamatta.

Paljon on kiinni Voldenista, mutta helppohan siinä on ne kopit ottaa, jos kenttäpeli on neljännen välieräpelin tasoa.
+1 #20 rooope 11.03.2012 13:06
Ja onhan Jokipojilla viimeisin voitto Vaasasta hienolla pelillä 3-6 tammikuussa,jok a voi kantaa nyt pleijareissa.(S pora oli aivan vastaantulija).
+2 #21 selästä taklaaja 11.03.2012 13:45
Lainaus rooope:
Mielestäni Joona Manninen pelasi Nivan paikalla hyvät pelit,kovaa taklaava, miksi vauhdettu vilttiin?

Manninen taisi enemmänkin sentterinä pelata. Kovaa kaveri kyllä taklasi, mutta kun niistä vihellettiin usein jäähy. Jäähyjähän näissä pitäisi viimeiseen asti pystyä välttämään.
+1 #22 selästä taklaaja 11.03.2012 15:56
En ole aikoihin veikannut noita pelejä. Tein tuossa nyt kuitenkin varsin rohkean tulosvedon. No, kyllä sitä minun vihjettä voi toisetkin käyttää...veikk asin tulosta 2-6....:)) ja panos oli maltillinen.
+1 #23 VT 11.03.2012 16:03
Vuoden tauon jälkeen poika kotiin :D
+1 #24 ju.pe67 11.03.2012 16:18
kannattaa ottaa huomioon että nyt tulee vastaan paljon paremmin valmennettu ja ehkä kevään peleissä kuumin joukkue, siellä on halli varmasti täynnä eikä niinkuin mikkelissä vaan 1200 katsojaa pronssipelissä. kaiken täytyy mennä ihan nappiin ja vaasassa pitää voittaa tänään muuten ei tule mitään. eikä missään nimessä kannata vaihtaa maalivahtia, se on ihan varma.
+1 #25 makopide 11.03.2012 16:28
No niin taistelkaa Karjalan ärjyt! SaPKolassa ollaan tukemassa teitä henkisesti. Big Steal!
-1 #26 rooope 11.03.2012 16:30
Taisi A-junnut lähteä takki auki karsintoihin kun olivat niin ylivoimaisia.Ov at 40min tappiolla 2-0
+1 #27 juice 11.03.2012 16:49
Lainaus rooope:
Taisi A-junnut lähteä takki auki karsintoihin kun olivat niin ylivoimaisia.Ovat 40min tappiolla 2-0ovat nyt kaventaneet 2-1
+1 #28 juice 11.03.2012 16:51
Lainaus juice:
Lainaus rooope:
Taisi A-junnut lähteä takki auki karsintoihin kun olivat niin ylivoimaisia.Ovat 40min tappiolla 2-0ovat nyt kaventaneet 2-1
nyt 2-2 :d
#29 espoojokipo 11.03.2012 17:42
Ja pikkuärjyt voittoon 2-3 ja71,38. Hyvä hyvä.
#30 selästä taklaaja 11.03.2012 18:19
Jos "junnuärjyt" ovat toistamiseen voittaneet niin ONNITTELUT!!
Vaasasta tulee myös voitto, nyt on sellainen tunne...:)
#31 Cånde 11.03.2012 18:21
Huhhuh, tästä se lähtee. Syke nouusee...
Toimiiko muuten muilla Veikkaus tv? Itellä on pelkkää mustaa.
E: Toimii.
#32 upi 11.03.2012 19:05
toimii pitää olla tilillä rahaa..
#33 selästä taklaaja 11.03.2012 19:13
Olihan tuo ensimmäinen erä Sportin hallintaa. Ei se haittaa kunhan vaan noustaan omalle tasolle ja tehdään niitä maaleja....
#34 upi 11.03.2012 20:37
hieno ottelu...
#35 selästä taklaaja 11.03.2012 20:41
60min. ja 0-0. No maalin tekeminen on näköjään taas tosi tiukassa. Maalin tekijä voittaa ja sillä siisti....
#36 möly 11.03.2012 20:58
voi,voi.. noh...
+2 #37 rizee 11.03.2012 20:59
No sinne meni se eka ryöstöretki... Huomenna taistellaan taas ja otetaan voitto kotiin!!!
#38 viljuri 11.03.2012 21:05
Hyvääkään taistelua ei aina palkita.

Sotaa ei olla hävitty. Joensuussa isompi kaukalo ja parempi jää voivat muuttaa pelin kuvaa, mutta katsotaan. Miten matkustaminen ja palautuminen sujuvat, määrää jo paljon tulevan pelin suuntaa.

Pää pystyyn ja palautumaan.
#39 Cånde 11.03.2012 21:09
Maailma on paska ja epäreilu paikka. Miten pystyy häviö tuntumaan näin pahalle. No huomenna taistellaan täysillä ja otetaan se mikä meille kuuluu.
+1 #40 redline 11.03.2012 21:12
Volden oli kyl ilmiömäinen. On kyl melkein itku kurkussa, ku tuntuu tappio niin karvaalta. Huomenna tasoitetaan voitot!!!
+2 #41 jones 11.03.2012 21:19
Hattua pois päästä. Vastus on saatanallisen kova!

Tippa tulee linssiin siitä, että meillä on ihan mieletön JOUKKUE tänä vuonna!

Turkkia pörrölle ja kammetaan tuo Sport nurin huomenna ja sitten uudelle ryöstöretkelle!

ps. Ahoselle heti jatkolappua kouraan!
#42 VT 11.03.2012 21:26
Tappio tuntuu kyllä pahalta. Huomenna on voitettava muuten on peli pelattu eikun kaikille muille jatkosopimusta mutta mielestäni ei Rajalalle
#43 jones 11.03.2012 21:43
Ensi kaudeksi tarvitaan henkisesti vahvempi ykkössentteri=kokeneempi.

Ruohomaan tekeminen on ihan eri planeetalla tällä hetkellä vrt Rajala. Ruohomaa on kasvanut joukkueesta eniten matkan edetessä.
#44 PetjaXX 11.03.2012 22:04
Sportille "helpottava" voitto, mutta siihen spåran voitot tässä sarjassa jäivätkin. Ei ollut jokipojat aivan jukuri ja sapko sarjojen vedossa vielä.
Huomenna tupa täyteen (4800) ja sarja tasoihin, jakkaroita näköjään myymättä enää
59kpl.
+1 #45 veivi 11.03.2012 22:12
No näinhän se kunnon katsoja palkitsee joukkueen, jos tuollaisen pelin jälkeen aletaan sopimuksia purkamaan. Perkeleellinen peli koko porukalta ja hiukan enemmän balanssia kallelleen siihen hyökkäyspuoleen niin peli olis kääntyny meille satavarmasti. Se oli niin monesti, niin llähellä. Lars antoi mahdollisuuden. Nyt vain arpa suosi toista. Huomenna velat maksetaan korkojen kanssa.
+2 #46 jones 11.03.2012 22:32
Lainaus veivi:
No näinhän se kunnon katsoja palkitsee joukkueen, jos tuollaisen pelin jälkeen aletaan sopimuksia purkamaan.


Eijei, ei. Näissä kovissa peleissä alkaa vaan erottumaan ne todelliset yksilöt, niin tuli vaan puettua ajatuksia tekstiksi. Huono ajankohta. Anteeksi tahdittomuuteni .
#47 PetjaXX 11.03.2012 23:04
Melkoista skeidaa jatkoajassa, ja vielä ns. päätoimittajan näppiksiltä:(

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=13657
#48 kings_gods 12.03.2012 07:02
Lainaus PetjaXX:
Melkoista skeidaa jatkoajassa, ja vielä ns. päätoimittajan näppiksiltä:(

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=13657


No eihän tuo nyt ole kuin mielipide mielipiteiden joukossa. Ei siis mikään absoluuttinen totuus. Se voi olla ihan jotain muuta.
#49 möly 12.03.2012 07:43
Kyllähän tänään on putken liikuttava aivan eri tavalla kuin eilen.. jos meinataan,haast aa... Mutta kaatakaa tervaa ja höyheniä mun niskaan..mutta mun mielestä ei ykkös kenttä ei nyt anna sitä taistelu ilmettä..mitä nää pelit nyt vaatis..Verta,h ikeä,kyyneleitä .mustelmista välittämättä...
#50 selästä taklaaja 12.03.2012 07:52
Minäkin olen tuon huonolaatuisen nettilähetyksen katsottuani sitä mieltä, että ykköskentälline n voisi parantaa tasoaan. Muutenhan se oli taas erittäin hyvää puolustuspeliä ja kun vain toinen voi voittaa niin se oli tällä kertaa Sport.
#51 upi 12.03.2012 08:30
lähetys oli ainakin mun koneessa erinomainen...s yöttelyä ja maaliin ammuntaa tarkemmaksi...m ut hyvä oli ottelu..

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste