Jokipojat rynni finaaliin!

Jokipojat–Jukurit 4–1 (1–0, 0–0, 3–1)

Jokipojat pelaa kahden vuoden tauon jälkeen jälleen Mestiksen mestaruudesta! Runkosarjan voittanut Mikkelin Jukurit oli lopulta pelkkää paperia hurjaan kevätvireeseen äityneen ärjylauman kynsissä. Jokipojat voitti keskiviikon välieräottelun kotonaan 4–1 ja eteni näin finaaleihin otteluvoitoin 3–1. Jokipoikien vastus loppuotteluissa on Vaasan Sport, joka pudotti KooKoon jatkosta samoin lukemin. Finaalisarja käynnistyy sunnuntaina Vaasassa. Keskiviikkona Jokipoikien suurimmiksi sankareiksi nousivat kaksi maalia iskenyt Ilmari Pitkänen ja jälleen loistavasti torjunut norjalaisvahti Lars Volden.

 

Otteluraportti

Kukapa olisi kauden alkupuoliskolla uskonut: Jokipojat pelaa Mestiksen loppuotteluissa.

Ennakkosuosikkina syksyllä koko sarjaan lähtenyt Jukurit voitti runkosarjan, mutta pudotuspeleissä juhlivat joensuulaiset.

Jokipojat pelasi keskiviikkona kotihallissaan loistavasti ja kaatoi mikkeliläisvastustajansa välierien neljännessä osaottelussa lukemin 4–1 (1–0, 0–0, 3–1).

– Meillä on ollut sellainen motto, että se parhaiten nauraa, joka keväällä nauraa, myhäili kaksi maalia tehnyt Jokipoikien hyökkääjä Ilmari Pitkänen.

– Ollaan tästä puhuttu jo heinäkuusta lähtien, ja nyt on enää yksi askel ottamatta.

Koska alla oli kaksi vierasvoittoa, finaalipaikka avautui Jokipojille voitoin 3–1.

Vastustajaksi asettuu Vaasan Sport, joka kaatoi KooKoon samoin voittolukemin.

Askel on ottamatta, joten vielä ei ole siis bileiden aika?

– Ei finaaleihin lähdetä katselemaan, sinne lähdetään voittamaan. Hieno etappi, mutta matka on kesken, Ilmari Pitkänen painotti.

21-vuotiaalla Jokereiden kasvatilla on ollut omat vaikeutensa kauden aikana. Hänelle muun muassa tuomittiin runkosarjassa kahteen otteeseen kolmen ottelun pelikielto.

Mutta nyt homma toimii. Ilmari Pitkäsen ja ketjukaveri Joona Karevaaran tehotilasto pudotuspeleissä on kahdeksan pykälää plussan puolella.

– Oltiin henkisesti vahvoja ja hyvin latautuneita. Jukureilla oli toisessa erässä paikkansa, mutta puolustettiin viisikkona tarkasti, Pitkänen summasi ratkaisupeliä.

Ilmari Pitkänen aloitti maalinteon avauserässä, kun Karevaaralle tarkoitettu poikittaissyöttö pomppasi puolustajan jalasta verkkoon. Kolmannessa erässä kakkosketju osui toistamiseen, kun Pitkänen siirsi Karevaaran syötön takatolpalta maaliin.

Sitä ennen vieraiden selkärangan murjoivat palasiksi ykkösketjun hyökkääjät Roope Ranta ja Olavi Vauhkonen.

– Jokipojat oli tässä pelissä piirun verran edellä kaikessa. Saivat tärkeän avausmaalin, ja toinen vapautti heidät, summasi Jukureiden päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

Viimeisessä välieräottelussa Jokipojat ylsi huikeaan suoritukseen. Aikaisempia otteluita Jukurit hallitsi laukausten valossa, mutta nyt tahtipuikkoa heilutti kotijoukkue. Varsinkin ensimmäinen erä oli joensuulaisittain upeaa seurattavaa: Jokipojat loi solkenaan maalipaikkoja ja voitti laukaukset lukemin 29–12.

– Etenkin ottelusarjan alussa olimme vaikeuksissa Jukureiden karvauksen kanssa, mutta sarjan edetessä löytyivät lääkkeet, joilla päästiin paineen alta pois, ruoti Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski.

Jokipoikien taiteilijoista on kasvanut täysillä yhteen hiileen puhaltava ryhmä. Nimekäs mikkeliläisjoukkue osoittautui paineessa paljon pehmeämmäksi.

– Miten tämä joukkue pisti itsensä likoon, ja mikä halu sillä oli voittaa tämä sarja. Ei voi valmentaja kuin olla ylpeä joukkueestaan, Haapakoski ihasteli.

– Pitää olla ylpeä – ja jossain määrin liikuttunutkin – siitä, miten joukkue on kasvanut syksystä tähän päivään, kahden vuoden jatkosopimuksen Jokipoikien kanssa välieräsarjan aikana tehnyt Haapakoski suitsutti.

Jukureiden joensuulaislähtöinen päävalmentaja Jarno Pikkarainen nieli tappion selkä suorana, vaikka kausi Mikkelissä päättyi toista kertaa pettymykseen.

– Hävittiin paremmalle, ei siinä ole kahta sanaa, Pikkarainen myönsi.

– Täällä Joensuussa on tehty upeaa työtä: joukkue on rakennettu viisaasti, ja ennen kaikkea laadukas arkipäiväinen työ näkyy heidän tekemisessään.

Pikkarainen halusi myös esittää ennustuksen sunnuntaina Vaasassa alkavan ja paras viidestä -järjestelmällä pelattavan finaalisarjan lopputuloksesta.

– Uskon, että tässä salissa tullaan nostamaan kannua tällä kaudella, kaksi vuotta sitten Jokipojat Mestiksen mestaruuteen johtanut Pikkarainen povasi taiston tauottua.

Perustelutkin tulivat kiertelemättä.

– Jokipojilla on erittäin hyvät kärkiyksilöt. Nuolen kärki, joka puhkoi ja teki auran muulle joukkueelle, on todella kova, jukurivalmentaja selvitti.

Joensuussa Mestiksen finaalisarjaa pelataan ainakin ensi maanantaina, jolloin ohjelmassa on toinen osaottelu.

Teksti: Jani Leinonen

 

 

Maalit ja syöttäjät

12.49 Ilmari Pitkänen 1–0
46.29 Roope Ranta (Olavi Vauhkonen) 2–0
48.57 Vauhkonen (Matti Näätänen, Rony Ahonen) 3–0 yv.
53.30 Vesa Kulmala (Jarkko Malinen) 3–1
54.30 Pitkänen (Karevaara) 4–1

Maalivahtien torjunnat

Lars Volden, Jokipojat 8+12+13=33
Kai Tillanen, Jukurit 20+12+7=39 (poissa 58.51–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 min = 8 min
Jukurit 3x2 min = 6 min

Yleisöä: 3 198

 

Jokipoikien kokoonpano

26 Roope Ranta – 8 Juuso Rajala – 66 Olavi Vauhkonen
72 Ilmari Pitkänen – 13 Mikael Ruohomaa – 87 Joona Karevaara
59 Otto Karvinen – 10 Samu Pitkänen – 23 Janne Niva
14 Heikki Puustinen – 17 Janne Häikiö – 22 Ville Silvast

28 Rony Ahonen – 24 Matti Näätänen
7 Jarkko Immonen – 36 Jarkko Näppilä
6 Ville Hyvärinen – 27 Jani Oinonen

31 Lars Volden
(41 Eemeli Sivonen)

 

 

Jokipoikien ottelut välierissä

Pe 02.03. Jukurit–Jokipojat 2–4
La 03.03. Jokipojat–Jukurit 1–2
Ma 05.03. Jukurit–Jokipojat 1–5
Ke 07.03. Jokipojat–Jukurit 4–1

 

Mestiksen finaaliottelut

Su 11.03. Sport–Jokipojat
Ma 12.03. Jokipojat–Sport
Ke 14.03. Sport–Jokipojat
Pe 16.03. Jokipojat–Sport (tarvittaessa)
Su 18.03. Sport–Jokipojat (tarvittaessa)

Kaikki ottelut alkavat viikonpäivästä riippumatta kello 18.30.
Voittaja on Mestiksen mestari ja pääsee SM-liigakarsintaan Ilvestä vastaan.
Liigakarsinta alkaa perjantaina 23. maaliskuuta Tampereella.

 

 

Otteluennakko

Mestiksen välierät ovat edenneet siihen pisteeseen, että keskiviikkona Jokipojilla on ensimmäinen paikka pistää sarja poikki. Marssi finaaliin ja Jukureiden passittaminen pronssiotteluun olisi eittämättä kuluvan kauden ainakin toistaiseksi kovin pommi. Mitään ei ole kuitenkaan vielä saavutettu, vaan edessä on todennäköisesti jälleen tiukka vääntö, joka voi kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Jokipoikien kokoonpanossa ainoa muutos maanantain peliin on se, että pelikuntoon tervehtynyt Ville Silvast korvaa Ville Halosen nelosketjun laidalla. Jukureiden maalilla pelaa varavahti Kai Tillanen.

Jukureiden ja Jokipoikien välieräsarjassa on nähty toistaiseksi vain vierasvoittoja. Jokipojat aloitti homman ryöstämällä kotiedun perjantaina Mikkelistä 4–2-voitollaan, mutta Jukurit suoritti onnistuneen vastaryöstön heti lauantaina Mehtimäellä lukemin 2–1. Maanantaina jatkettiin samaa kaavaa, ja Jokipojat haki hurjan päätöseränsä ansiosta Mikkelistä peräti 5–1-voiton.

Vaihtelevista lopputuloksista huolimatta kaikki sarjan ottelut ovat olleet luonteeltaan samantyylisiä. Jukurit on hallinnut pelejä, mutta lopulta vain melko näennäisesti. Jokipojat on pystynyt pitämään mikkeliläishyökkääjät pääsääntöisesti poissa parhailta maalintekopaikoilta ja vastaavasti hyökännyt itse terävästi aina mahdollisuuden auetessa.

– Meillä on ollut aika tarkka tieto siitä, miten Jukurit pelaa. He toimittavat kiekkoa joka paikasta maalille, ja se näkyy tilastoissa, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski vahvistaa.

Lauantain kotiottelua lukuun ottamatta myös joensuulaisten viimeistely on onnistunut mukavasti. Puolustus taas on pitänyt loistavasti koko ajan, sillä Jokipojat ei ole SaPKo-puolivälierätkin huomioidenkin päästänyt pudotuspeleissä kertaakaan yli kahta maalia.

Haapakoski myöntää, että maanantain ottelu olisi Jokipoikien suurinumeroisesta voitosta huolimatta voinut päättyä myös aivan toisin.

– Pelin virtaus kääntyi meille, kun saatiin päätöserän alussa muutama nopea maali. Kaksi ensimmäistä erää oli kokonaisuutena tasaista vääntöä ja Jukureilla omat hetkensä. He saivat painettua meidät välillä aika ahtaalle.

– Maanantain kolmas erä oli meiltä ehdottomasti parasta peliä koko tässä välieräsarjassa.

Jokipoikien maalivahtipeli on ollut nuorten norjalaisvahti Lars Voldenin ansioista erinomaista. Hän johtaa Mestiksen pudotuspelien maalivahtitilastoa torjuntaprosentilla 94,98.

Jukureiden kokenut Tommi Nikkilä (92,62 %) on pelannut ajoittain erittäin hyvin, mutta hän loukkaantui maanantain kohtaamisen avauserässä. Tilalle luistellut varavahti Kai Tillanen (89,09 %) ei ole lähtökohtaisesti lähellekään samaa tasoa torjujana, joten suuri kysymys keskiviikon pelissä onkin se, kuka mikkeliläismaalilla pelaa.

– Odotan samanlaista tiukkaa vääntöä kuin aiemmissakin otteluissa. Jukurit ei ole varmasti vielä luovuttanut. Meidän pitää pelata paras pelimme tässä sarjassa, jos aiomme voittaa, Haapakoski uskoo.

– En ala miettimään Jukureita, että pystyvätkö he nostamaan tasoaan. Olennaista on se, että me eletään tätä hetkeä ja pystytään lataamaan täysi panos itseemme. Hetkessä eletään, kova peli on tulossa.

Jokipoikien puolustaja Matti Näätänen arveli vuorostaan heti maanantain ottelun jälkeen, että keskiviikon kamppailusta on odotettavissa entistäkin kovempi.

– Alussa pitää olla taas tarkkana ja pelata kärsivällisesti.

– Pike (valmentaja Jarno Pikkarainen) ruoskii niistä irti niin paljon kuin vain lähtee, mutta kyllä meillä on taas ne iskun paikat. Kun kotona pelataan, niin yleisö pitää saada vahvasti mukaan. Se auttaa aina meitä.

Jokipoikien kokoonpanoon ei ole tiedossa ainakaan suurempia muutoksia maanantain ottelusta. Kukaan ei loukkaantunut maanantaina, eikä uusia sairastelujakaan ollut ilmennyt tiistaipäivänä.

Jokipoikien ja Jukureiden välinen neljäs välieräottelu käynnistyy Mehtimäellä keskiviikkona kello 18.30. Mikäli et pääse paikalle, peliä on mahdollista seurata myös maksukanava Canal+:n kautta tai ilmaiseksi Veikkauksen netti-tv:stä (vaatii rekisteröitymisen).

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Jukurit
2012: 1–2 (playoffs)
2011: 5–4 vl.
2011: 5–2
2010: 2–4
2010: 3–4 ja.
2010: 3–4 ja.
2010: 5–2
2009: 4–0
2009: 6–1
2008: 1–0
2007: 1–2
2007: 1–2
2007: 2–3 (playoffs)
2006: 3–3
2006: 0–3
2006: 2–8 (playoffs)
2006: 3–2 (playoffs)
2006: 2–5
2005: 2–2
2005: 4–3
2005: 0–5
2004: 1–6
2001: 1–5
2000: 1–4

Saldo: 8–2–13 (maalit 57–74)

Jukurit–Jokipojat
2012: 1–5 (playoffs)
2012: 2–4 (playoffs)
2012: 1–2 ja.
2011: 4–5 ja.
2011: 6–3
2010: 6–0
2010: 4–1
2010: 4–3
2009: 1–2 ja.
2009: 1–3
2009: 1–2
2008: 1–3
2008: 5–3
2007: 3–2
2007: 2–1 ja. (playoffs)
2007: 4–3 ja. (playoffs)
2007: 2–3
2006: 3–2
2006: 4–0 (playoffs)
2006: 1–0 (playoffs)
2006: 4–2
2006: 6–1
2005: 3–4
2005: 1–2
2004: 7–2
2001: 9–1
2000: 4–1

Saldo: 16–0–11 (maalit 90–62)

Kommentit   

+4 #1 möly 06.03.2012 19:46
Jep..Jukurit tulee päälle hullun lailla..Nyt jäitä hattuun Jokipo..Joka jätkä nostaa viellä pikkusen tasoaan esim:Roope !! Yksi kaikkien.. ja kaikki yhden puolesta..Niin se on siinä.
#2 Cånde 07.03.2012 00:34
Jos Tillanen on maalilla, olis varmaan heti alkuun pieni psyykkaus paikallaan. "Kaikki menee!"

Tänään on suuri päivä.
+1 #3 upi 07.03.2012 07:28
Nikkilä aikaapelaa nyt Tillanen maaliin kelaa oiva imuri maalissa kelaa Ärjyt Maalin tekee...voitto tänään...
+3 #4 selästä taklaaja 07.03.2012 08:21
Juvonen näkäjään torjunut liigassa Pelicanseille voiton.
-1 #5 rooope 07.03.2012 11:32
Pelicanseilla Hovinen loukkaantuneen Kuusela aloitti 0.53 ajassa mailalla lyönti ja ulos ajo Juvonen maalille. Pelicanseilla vaikea tilanne Hovisella lonkkavamma Rautiolan antoivat Peliittoihin,Ku usela ja Juvonen loput moket.
+1 #6 juice 07.03.2012 12:11
ja tillanenhan on tänää sit maalilla :d
+2 #7 tilkka 07.03.2012 12:13
Jokipo voittaa 3-2.
+2 #8 möly 07.03.2012 12:29
Tillanen maalissa..Ei pidä aliarvioida nyt,Tillasta..S en puolustavammin Jukurit nyt pelaa.. Yksikin maali Jukuri verkkoon.. on iso homma meidän pojilta (saa mennä enemmänkin.. )..Tänä iltana..
Eli hymy Pyllyyn.. ja hommia täysillä..Sit voidaan voittaakin :)
+1 #9 juhatapi13 07.03.2012 12:40
Lainaus möly:
Tillanen maalissa..Ei pidä aliarvioida nyt,Tillasta..Sen puolustavammin Jukurit nyt pelaa.. Yksikin maali Jukuri verkkoon.. on iso homma meidän pojilta (saa mennä enemmänkin.. )..Tänä iltana..
Eli hymy Pyllyyn.. ja hommia täysillä..Sit voidaan voittaakin :)

Juuri näin! Jos nyt luullaan että laulellen voittoon niin hymy hyytyy!
+2 #10 reiska 07.03.2012 13:00
Joo, ei pidä liikaa tuijottaa siihen, että Tillanen imuroisi. Kyllä ne maalit pitää tehdä. Kuten tuossa edellä mainittiin, oli Juvonen Pelicansin maalilla eilen ja joukkue voitti silti. Juvosen prosentti oli 94,6 (35/37)
#11 jukkis 07.03.2012 13:38
Etkoilla vieraana klo 18.00 Villet Halonen ja Väänänen! Ja paikkanahan tietysti Ärjyluola!
+1 #12 selästä taklaaja 07.03.2012 14:04
Noissa lähteissä mistä minä katselin niin Jukureilla ei ollut kuin Tillanen yksin merkitty maalivahdiksi. Ehkäpä sinne voi päivän aikana ilmestyä vaikka Nikkilän nimi?? Se ei kuitenkaan ole olennaista vaan se, että kotijoukkue pelaa tarkasti ja katkaisee ottelusarjan tänään.
#13 Toimitus 07.03.2012 14:17
Nyt on Jukureiden kokoonpanossa näkyvillä myös kakkosvahti: A-junnu Olli-Pekka Nokkonen

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=61250
+1 #14 Repe 07.03.2012 14:22
Saahan sitä hymyä olla tämän päivän pelissä tuloksen kärsimättä,heh. .
+1 #15 rooope 07.03.2012 14:58
Jukurteilla Ykkönen Salmelainen,Mal inen ja Savolainen.Akka nen puuttuu.
#16 jokepo 07.03.2012 15:22
Tillaseen ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. Viime Mikkelin pelissä toisesssa erässä olisi saanut olla vaikka C-junnumokke, niin ei olis haitannut, koska meillä ei ollut paikkojakaan.Yk kösasia on saada oma peli kulkemaan, jolloin tulee paikkoja ja päästään testaamaan Tillasta.
#17 andrei 07.03.2012 16:30
Lainaus jokepo:
Tillaseen ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. Viime Mikkelin pelissä toisesssa erässä olisi saanut olla vaikka C-junnumokke, niin ei olis haitannut, koska meillä ei ollut paikkojakaan.Ykkösasia on saada oma peli kulkemaan, jolloin tulee paikkoja ja päästään testaamaan Tillasta.


Niimpä.. toivottavasti ei liiaksi luotetta tillasen imutehoon..
#18 upi 07.03.2012 19:25
Meni kirpputorimaino ksen alareunasta jukuri kiekko...
#19 rizee 07.03.2012 20:05
Jokipo taistellaan viimenenki erä samalla tavalla. Isketää jukurtit pakettiin ja mennää sinne finaaleihi! JOKIPO
#20 upi 07.03.2012 20:44
JOKIPO Ärjyt hoiti homman erinomaisesti ...kiitos
+1 #21 Turjake 07.03.2012 20:59
Onneksi olkoon joenpojat. Tunnehan tästä sarjasta puuttui, mutta kyllä täällä savossa (vähän mikkelistä idempänä) miltei kyynelehdittiin onnesta tuota sarjan lopputulosta. Helppo on valita oma suosikki finaaleihin. Ja kiitos vielä kerran tuosta Jupuleiden nöyryyttämisest ä! Te fanit jotka muistitte käydä meidan sarjan aikaan jutustelemassa olette bissenne ansainneet ja ne myös tulette saamaan.
+2 #22 Periman 07.03.2012 21:06
Onneksi olkoon! Onnea myös loppuottelusarj aan!
#23 selästä taklaaja 07.03.2012 21:07
Olihan se erinomaista puolustuspeliä. Onnittelut finaalipaikasta . En kyllä toisessa erässä oikein pitänyt siitä puolihuolimatto masta surfailusta jota ykkösketju esitti. Onneksi kolmanteen tulivat aivan eri asenteella. Kun tämän kauden pelejä muistelee niin en minä tätä pitäisi niin suurena yllätyksenä. Jukureita vastaanhan on ennenkin menestytty.
+2 #24 bluesman67 07.03.2012 21:10
Tänään on kyllä myönnettävä, että Jukurit oli aseeton. Kiitos joukkueelle, mutta myös vastustajalle reilusta sarjasta.
+5 #25 Jaakkola 07.03.2012 21:23
Tämä se vasta on IHANAA! Onnea koko joukkueelle UPEA suoritus! En ois kyllä uskonu, mutta uskottava ON! Kiitos JOKIPO! Loppuun asti täysillä!
+5 #26 jeppe98 07.03.2012 21:27
Ohhoh!Olipahan upea esitys!Lars se jatkaa vaan huikeasti ja Ilmari lunastaa niitä odotuksia,jotka muutamat fanit häneltä jo syksymmälläkin osasivat odottaa keväällä!Vakuut tava esitys koko JOUKKUEELTA!ISO KIIITOOS.Ps.Kai kki hoidetaan,tappi in asti!
+3 #27 -acm- 07.03.2012 21:31
MAAAAIIIISTUUUU UUUUU!!!!!
+2 #28 juhatapi13 07.03.2012 21:51
Kiitos Jokipo ja taistelukirveet teräviks Vaasan-reissull e!:)
+3 #29 rokkipoika 07.03.2012 21:55
Kiitos jokipo!!!

Aivan mieletön kevät! Tää joukkue tuntuu huikeemmalta kuin mestaruusvuoden joukkue. Me ollaan valmiita finaaliin!!!
#30 ^ipe^ 07.03.2012 22:01
Ensimmäiseksi hienoa hienoa ja vielä kerran hienoa.!! Nyt eikun sitten rakas vihollinen sport nurin.! Ja sen jälkeen ilveksen kaatolupa hakemaan.

Mahtaako kukaa tietää paljo jokipojilla vielä on velkaa jäljellä? sitä vaan mietin että jos tänä vuonna päästäisii pitkälle nii olisko mahdollista saada velat jo kuitattua niillä rahoilla.?
#31 takiainen 07.03.2012 22:05
Mahtavaa äijät!!!! Kuka olis syksyllä uskonut? Nyt karmee tsemppi finaaliin ja poika kotiin!
#32 Cånde 07.03.2012 22:08
Oiihh on tämä ihanaaa!!! Halli oli hyvin mukana koko pelin ajan, kolmannen maalin jälkeen ainakin meikällä tuli sellanen fiilis että tämä hoidetaan. Ainoastaan toinen erä oli aikamoista perseilyä, siitä miinusta.

Volden meinas heittää kiekon lopussa vielä tyhjiin mutta iskikin hanskan päälle. Nyt finaaleihin ja Poika kotiin!
#33 viljuri 07.03.2012 22:18
Tämän päivän Karjalaisesta (ke) selviää velan määrä. Noin puolet velasta on kuittaamatta osakeannin muodossa.

Mutta ei välttämättä ole nyt se suuri ongelma, tämä verovelkojen kuittaaminen, josta siis lyhennyssopimus on olemassa. Tai näin ainakin julkisuuteen on kerrottu, enkä epäilisi tätä tietoa.

Jokipojat, perkele, pelaa itselleen uutta tulevaisuutta. Ei vain urakehityksen suhteen, nyt mennään joukkueena...
#34 rooope 07.03.2012 22:21
Kyllä oli Jukurtit asettomia tänään katsokaa laukaisukarttaa ei oikein päässeet maalinteko paikoille. Sporan pelissä lähes 4800 katsojaa. Sinne on mentävä hurjalla asenteella ettei yleisö vie peliä.
#35 timpe79 07.03.2012 22:31
Todella hieno peli! Nyt vaan sama hönkä päälle sporttia vastaan ja spärä nurin!
#36 PetjaXX 07.03.2012 23:22
Eipä jokipojilla ollut varsinaista hätää pelin missään vaiheessa, luistin liikkui liukkaimmin mitä aiemmissa peleissä.
#37 PetjaXX 07.03.2012 23:25
Niin tuo vaasan yleisömäärä täytyy ottaa pienellä varauksella, siellä hallin kapasiteetti on 4200, tai nyt jo jopa vieläkin vähemmän.
#38 jokepo 07.03.2012 23:33
Onkos Vaasaan lähtijöitä?
#39 Periman 08.03.2012 00:02
http://www.katsomo.fi/?progId=112165
#40 upi 08.03.2012 08:39
http://yritys.taloussanomat.fi/y/hokijoki-oy/joensuu/2127694-6/

ei velkoja...
#41 tilkka 08.03.2012 12:21
Onneksi olkoon Jokipojat! Nyt Sportin kaatoon ja mestaruus kotiin!!!
#42 aisti 08.03.2012 12:40
Kiitos Jokipo! Olipa huikeeta seurata matsia etänä täältä isolta kirkolta sporttibaarin screeniltä! Kaiken lisäksi tulosvetokin napsahti kiinni joten ilta oli täydellinen. Onko ketään lähössä Vaasaan keskiviikkona? Mietiskelen tässä jotta uskaltaakohan sinne mennä kun svenskataalande t vetää kuitenkin turpaan yksinäistä jokipokannattaj aa kun niillä on määräylivoima.. .
#43 PetjaXX 08.03.2012 13:37
Jep, lippu jo taskussa maanantain finaalipeliin:) menisipä viikonloppu nyt vaan joutuisasti.
#44 reiska 08.03.2012 14:09
Lainaus PetjaXX:
Niin tuo vaasan yleisömäärä täytyy ottaa pienellä varauksella, siellä hallin kapasiteetti on 4200, tai nyt jo jopa vieläkin vähemmän.


Totta. Vaasan hallin kapasitetti on nyt paloviranomaist en toimesta määrätty 3800:an. Kaivelin tietoa Sportin keskustelufooru milta, josta kävi ilmi, että nettistreamin kautta ottelua seurasi vajaa tuhat. Joten yleisömäärään on siis laskettu ilmeisesti paikallaolijat ja nettiyhteydet yhteen.
#45 ozgu 08.03.2012 14:34
Lainaus aisti:
Onko ketään lähössä Vaasaan keskiviikkona?


Kyllä ollaan menossa jos vaan lippuja saa... Pakkohan se on voitto peli mennä kattomaan.

Ja tuotasta Sportin katsojamäärästä kun puhutte niin sinne tosiaankin saa ottaa sisään vain 3800 ja eilisessä pelissä katsojia oli 3743 eikä 4743 siellä oli tapahtunut vain kirjotusvirhe.. .
#46 JHMikseri 08.03.2012 14:39
No niin. Jokipojat raivasi tiensä ansaitusti Finaaleihin. Sunnuntaina peli Vaasassa ja jo heti maanantaina Mehtimäellä. Miten lie suunniteltu tuo yöpymis homma joukkueella? Tuskin nyt kuitenkaan yöllä takasin tullaan? No luotetaan valmennusryhmää n, että maanantaina pojat jaksaa pelata! Tuli tuossa jo ostettua elämäni ensimmäinen perslippu lippu.fi palvelun kautta. Tähän asti olenkin käynyt peleissä seisomalipuilla . Pitää nyt sen verran porhoilla, kun finaalissa ollaan ;).. Onko tuossa muuten mitään ihmeellistä, kun tulostelee tuon lipun tuolta lippu.fi kautta? Siis lähinnä tarkoitin paperin koko yms :).. Kaikkee sitä tulee kysyttäkin :D.
#47 aisti 08.03.2012 14:48
Lainaus ozgu:
Lainaus aisti:
Onko ketään lähössä Vaasaan keskiviikkona?


Kyllä ollaan menossa jos vaan lippuja saa... Pakkohan se on voitto peli mennä kattomaan.


Uskalsin ostaa lipun... seisomapaikkoja tuonne ainakin saa vielä, istumapaikkoja oli enää muutama yksittäinen jäljellä. Josko pääsis vaikka mestaruutta jo juhlimaan :)
#48 selästä taklaaja 08.03.2012 19:52
Lainaus JHMikseri:
No niin. Jokipojat raivasi tiensä ansaitusti Finaaleihin. Sunnuntaina peli Vaasassa ja jo heti maanantaina Mehtimäellä. Miten lie suunniteltu tuo yöpymis homma joukkueella? Tuskin nyt kuitenkaan yöllä takasin tullaan? No luotetaan valmennusryhmään, että maanantaina pojat jaksaa pelata! Tuli tuossa jo ostettua elämäni ensimmäinen perslippu lippu.fi palvelun kautta. Tähän asti olenkin käynyt peleissä seisomalipuilla. Pitää nyt sen verran porhoilla, kun finaalissa ollaan ;).. Onko tuossa muuten mitään ihmeellistä, kun tulostelee tuon lipun tuolta lippu.fi kautta? Siis lähinnä tarkoitin paperin koko yms :).. Kaikkee sitä tulee kysyttäkin :D.

Joo, onhan siinä printtilipussa hyvinkin määriteelty mm."vain kokonaisena A4-tulosteena" ja taitto-ohjeet ym.
Kyllä tuolla Vaasassa on kova ttuo Sportin kannatus, ei voi kieltää. Hieman meillä olisi tuossa asiassa parannettavaa.
-1 #49 selästä taklaaja 08.03.2012 20:02
Niin siis lisään vielä, että eilistä katsojamäärää ei tarvitse hävetä. Katsojat eivät vain oikein tuota faniryhmää lukuunottamatta pidä ääntä kuin ehkä juuri tuossa voiton varmisttuttua taputtavat. Tulee mieleen 80-luku kun huudettiin ja halattiin vierustoveria. Erilainen oli meininki silloin ja edessä seisonut mieskatsoja totesi: Nyt saa huutaa....eihän sitä kotona saakaan:)
-1 #50 VT 08.03.2012 21:56
HLainaus selästä taklaaja:
Niin siis lisään vielä, että eilistä katsojamäärää ei tarvitse hävetä. Katsojat eivät vain oikein tuota faniryhmää lukuunottamatta pidä ääntä kuin ehkä juuri tuossa voiton varmisttuttua taputtavat. Tulee mieleen 80-luku kun huudettiin ja halattiin vierustoveria. Erilainen oli meininki silloin ja edessä seisonut mieskatsoja totesi: Nyt saa huutaa....eihän sitä kotona saakaan:)

No kyllä me omalla tavalla pidämme paljon ääntä varsinkin maalin tullessa. Tosiaankin eiköhän oteta poika kotiin!!!
#51 rooope 09.03.2012 15:13
Joukkue menee lauantaina Vaasaan, Sunnuntaina pelin jälkeen Jyväskylään yöksi,Maanantai na Joensuuhun.
#52 upi 09.03.2012 21:25
ja jukurit hävis...kookoo voitti

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste