Tänä keväänä pelataan mitaleista!

Jokipojat–SaPKo 5–2 (1–0, 2–1, 2–1)

Jokipojat eteni Mestiksen välieriin pudottamalla Savonlinnan Pallokerhon jatkosta otteluvoitoin 4–1. Näin Joensuussa palattiin takaisin mitalipeleihin viime kauden korpivaelluksen jälkeen. Puolivälieräsarjan neljä ensimmäistä peliä olivat äärimmäisen tiukkaa vääntöä, mutta viidennessä tasoero alkoi jo näkyä selvemmin: Jokipojat jyräsi vakuuttavasti 5–2-voittoon. Isäntien maaleja saivat tuulettaa Jani Oinonen, Mikael Ruohomaa, Heikki Puustinen, Ilmari Pitkänen ja Olavi Vauhkonen. Maalilla Lars Volden torjui 27 kertaa. Jokipojat kohtaa ensi perjantaina alkavissa välierissä joko Jukurit tai Sportin. Vastustaja ratkeaa KooKoon ja Hokin puolivälieräsarjan perusteella: Jos KooKoo menee jatkoon, Jokipojat kohtaa Jukurit, mutta jos Hokki voittaa, on vastus Sport.

Jokipoikien kiekkokausi Mestiksessä huipentuu mitalipeleihin, kolmatta kertaa seuran historiassa. Aiemmat kerrat olivat vuosina 2009 ja 2010.

Välieräpaikka varmistui lauantai-iltana, kun Savonlinnan Pallokerho sai puolivälierien viidennessä ottelussa kyytiä maalein 5–2 (1–0, 2–1, 2–1). Jokipojat eteni jatkoon otteluvoitoin 4–1.

– Ei ollut missään nimessä helppo sarja, vastustaja teki meidän tehtävän mahdollisimman vaikeaksi, summasi Jokipoikien kapteeni Jarkko Immonen.

– Totta kai tämä on hieno juttu. Mutta kuitenkin vasta alku siitä, mihin halutaan olla menossa, Immonen painotti.

Paras viidestä -järjestelmällä urakoitavat välierät käynnistyvät ensi perjantaina. Jokipojat aloittaa vierasottelulla, ja Mehtimäellä pelataan ainakin ensi viikon lauantaina klo 18.30.

Vastaan asettuu joko Mikkelin Jukurit tai Vaasan Sport, jotka molemmat ovat joensuulaisten tavoin varmistaneet paikkansa Mestiksen välierissä.

Jos KooKoo voittaa omassa puolivälieräsarjassaan Hokin, Jokipoikien vastustajaksi asettuu joensuulaislähtöisen Jarno Pikkaraisen valmentama runkosarjan voittaja Jukurit.

Sen sijaan jos Hokki päihittää kouvolalaiset sekä kuudennessa että seitsemännessä puolivälieräpelissä, Jokipojat haastaa Sportin.

– Nyt puhalletaan, sunnuntai puhalletaan. Maanantaina varmaan harjoitellaan ja mietitään tarkemmin rytmiä, suunnitteli Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski taiston tauottua.

SaPKoa vastaan joensuulaisjoukkueen ratkaiseva ase oli tiivis oman pään ja keskialueen puolustuspelaaminen. Keskimmäisestä sektorista tuli kautta linjan erittäin vähän laukauksia.

– Pääsääntöisesti pelattiin hemmetin kypsästi ja pystyttiin hallitsemaan pelejä. Oikea joukkue meni mielestäni jatkoon, Immonen luonnehti.

– Oli jo ensimmäisen pelin aikana selvää, että joukkueista se, kumpi puolustaa paremmin, todennäköisesti menee jatkoon.

Jokipojat ei päästänyt yhdessäkään ottelussa yli kahta maalia. SaPKo ohitti maalivahti Lars Voldenin viidessä ottelussa yhteensä vain kahdeksan kertaa.

– Kokonaisuutena mentiin varmasti puolustuspelaamisessa eteenpäin. Pudotuspeleissä tulee tunnettakin matkaan, niin sitäkin kautta puolustus tiivistyy, Mikko Haapakoski mietti.

Erittäin varmaotteisesti läpi puolivälieräsarjan urakoinut konkaripuolustaja Immonen kehui omiensa uhrautumista.

– Joka äijä oli valmis antamaan kaikkensa joukkueelle. Se näkyi meidän pelissä, kolmatta Mestis-mitaliaan tänä keväänä tavoitteleva Immonen sanoi.

Ottelusarja oli kaikkiaan kiihkeä ja värikäs, mutta myös SaPKon päävalmentaja Pekka Tirkkonen myönsi joensuulaisten paremmuuden.

– Onnittelut Jokipojille voitosta, se oli piirun verran meitä parempi. Käänsi nämä tiukat pelit edukseen, Tirkkonen tiivisti.

Ensi kaudeksi SM-liigajoukkue SaiPan peräsimeen siirtyvä Tirkkonen kehui joukkuettaan taisteluilmeestä. Sisukas ryhmä ei myynyt nahkaansa halvalla.

– Vaikka takana oli kaksi karvasta tappiota, ja tilanne ottelusarjassa oli jo 3–1, joukkue jaksoi hienosti ladata itsensä ja tuli tänne voittoon uskoen.

Runkosarjassa Jokipojat oli pistetehtailussa pitkälti kahden ensimmäisen ketjun varassa, mutta pudotuspelien alkaessa uusiakin vastuunkantajia löytyi.

Ykkössentteri Juuso Rajalan sairastuminen sotki terävimmän osaamisen, mutta vastaavasti taustalta nousi monia yllätyksellisiä pistemiehiä.

Lauantain kamppailussa pistemerkinnän saalisti Jokipojista peräti kaksitoista eri pelaajaa. Kahteen tehopisteeseen ylsivät vain Mikael Ruohomaa ja Olavi Vauhkonen.

Maalinteossa onnistui viisi eri miestä, aikajärjestyksessä Jani Oinonen, Mikael Ruohomaa, Heikki Puustinen, Ilmari Pitkänen ja Olavi Vauhkonen.

– Olen ylpeä siitä, miten meillä nousi ratkaisijoita esille, vaikka miehiä tippui matkan varrella. Sitoutuminen oli koko ajan valtavan hyvää, tehdään asioita joukkueelle, päävalmentaja Haapakoski suitsutti.

SaPKo kaatui lopulta kohtuullisen vaivattomasti. Tuntuuko siltä, että Jokipojat on valmis taistelelmaan vaikka Mestiksen mestaruudesta?

– Totta kai. Sitä varten on treenattu ja tehty töitä, että mennään päätyyn asti, kapteeni Immonen paalutti.

– En näe mitään estettä sille, etteikö voitaisi mennä loppuun asti, hän päätti.

Teksti: Jani Leinonen

 

Maalit ja syöttäjät

14.59 Jani Oinonen (Janne Niva, Joona Manninen) 1–0
22.16 Toni Lepaus (Toni Hyvärinen, Pekka Niemimaa) 1–1
22.37 Mikael Ruohomaa (Olavi Vauhkonen) 2–1
36.31 Heikki Puustinen (Otto Karvinen, Ville Halonen) 3–1
43.35 Ilmari Pitkänen (Samu Pitkänen, Rony Ahonen) 4–1
44.39 Lasse Lappalainen (Ville Eskelinen, Hyvärinen) 4–2
57.47 Olavi Vauhkonen (Ruohomaa, Roope Ranta) 5–2 yv.

Maalivahtien torjunnat

Lars Volden, Jokipojat 10+10+7=27
Teemu Seppänen, SaPKo 8+8+9=25 (poissa 58.28–58.35)

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 min = 8 min
SaPKo 6x2 min = 12 min

Yleisöä: 2 387

 

Jokipoikien kokoonpano

26 Roope Ranta – 13 Mikael Ruohomaa – 66 Olavi Vauhkonen
72 Ilmari Pitkänen – 10 Samu Pitkänen – 87 Joona Karevaara
23 Janne Niva – 20 Joona Manninen – 21 Lauri Hukkanen
14 Heikki Puustinen – 11 Ville Halonen – 59 Otto Karvinen

28 Rony Ahonen – 24 Matti Näätänen
7 Jarkko Immonen – 36 Jarkko Näppilä
38 Ville Väänänen – 27 Jani Oinonen

31 Lars Volden
(41 Eemeli Sivonen)

 

Jokipoikien ottelut puolivälierissä

La 18.02. Jokipojat–SaPKo 3–1
Su 19.02 SaPKo–Jokipojat 2–1
Ti 21.02 Jokipojat–SaPKo 3–2 ja.
To 23.02. SaPKo–Jokipojat 1–2
La 25.02. Jokipojat–SaPKo 5–2

Kaikki ottelut alkavat viikonpäivästä riippumatta kello 18.30.

 

Mestiksen puolivälieräparit

Jukurit–K-Vantaa 4–0
KooKoo–Hokki 3–2
Sport–TuTo 4–0
Jokipojat–SaPKo 4–1

Jukurit, Sport ja Jokipojat ovat varmistaneet pääsynsä välieriin.

 

 

Otteluennakko

Mestiksen välieräpaikka on lauantaina ensimmäisen kerran katkolla, kun Savonlinnan Pallokerho saapuu Jokipoikien vieraaksi Mehtimäelle. Mikäli Jokipojat voittaa ottelun, etenee se puolivälieristä jatkoon voitoin 4–1 ja kohtaa seuraavaksi joko Jukurit tai Sportin.

Vielä on kuitenkin yksi kivi käännettävänä, eikä nurkkaan ahdistettu SaPKo myy nahkaansa halvalla. Jokipoikien kokoonpano on täsmälleen sama kuin torstain ottelussa, eli muun muassa ykkössentteri Juuso Rajala on edelleen sivussa.

Jokipoikien ja SaPKon puolivälieräsarja on edennyt alusta lähtien erittäin tasaisesti. Ensin Jokipojat voitti kotonaan 3–1, ja perään SaPKo kuittasi Talvisalossaan 2–1-voitolla. Tiistaina Jokipojat voitti Mehtimäellä jatkoajalla 3–2, ja torstaina nähtiin sarjan ensimmäinen vierasvoitto, kun Jokipojat oli Savonlinnassa parempi maalein 2–1.

Tulosta takana joensuulaisittain ilahduttavaa on ollut myös se, että Jokipojat on parantanut peliesityksiään sarjan edetessä. Vastaavasti taas SaPKolta vaikuttaa bensa ajoittain hieman jo loppuvan, vaikka erittäin sitkeä vastus kyseessä onkin.

– Tiukkoja vääntöjä nämä ovat olleet, mutta mielestäni me olemme pelillisesti menneet eteenpäin. Peli on selkeästi nopeampaa ja aktiivisempaa kuin mitä se oli sarjan alussa, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski miettii.

– Ylivoimapelissäkin on ihan selvästi siemen olemassa, mutta tietysti playoffeissa tulee vähemmän ylivoimaa ja toisaalta taas taistelu on alivoimilla astetta kovempaa kuin runkosarjassa. Mutta siinä on selvä aihio olemassa, vaikka vielä tulosta ei ole juuri tullutkaan, hän jatkaa.

SaPKon antama erittäin kova vastus ei ole tullut Jokipojille yllätyksenä.

– SaPKo taistelee tosi hyvin. Se on kyllä tiivis ja sitoutunut joukkue. Mutta tietysti niin ollaan mekin, kun ollaan hivenen niskan päällä, Haapakoski tuumaa.

– Meillä on selvästi merkkejä siitä, että flunssassa olleet pelaajat alkavat pikkuhiljaa päästä omalle tasolleen. Fysiikkatreenimme on ollut Yrttiahon Harrin myötä laadukasta koko vuoden, eikä homma jää osaltamme ainakaan siitä kiinni, että kunto loppuisi.

Lauantaina ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla Jokipojille.

– Aikoinaan Jortikka (Hannu) käytti sanontaa, että on kuin nurkkaan ahdistettu eläin, taistelee hengestään. Semmoinen vastus varmasti sieltä on tulossa, Haapakoski veistelee.

– Toisaalta taas meidän valmiutemme pitää olla sitä luokkaa, että alusta lähtien he kokevat, että jokaisesta kiekosta joutuu taistelemaan niin paljon, että matka alkaa näyttää liian pitkältä. Mutta tämä vaatii meiltä paljon.

Haapakoski painottaa sitä, että mitään ei ole vielä saavutettu.

– Mennään samalla teemalla kuin tähänkin asti eli että ottelu on paras yhdestä. Pitää elää hetkessä.

– Jos ajatukset lähtevät yhtään karkailemaan, niin siinä käy huonosti. Vastassa on kovan luokan joukkue, joten valmistautumisen pitää olla kovaa luokkaa.

Jokipoikien kokoonpano ei ollut vielä perjantaina iltapäivällä tiedossa, mutta mahdollista on, että miehitys on täysin sama kuin torstainkin ottelussa. Janne Häikiö sai tuolloin aamuharjoituksissa noidannuolen ja joutui jäämään sivuun ottelusta. Lisäksi ennestään sairastuvalla olivat sairastelusta kärsivä Juuso Rajala sekä loukkaantunut Ville Silvast.

– Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että todennäköisesti kukaan heistä ei pelaa lauantaina. Mutta tässä on vielä yksi päivä aikaa, se voi tehdä ihmeitä, Haapakoski toivoi.

Jokipoikien ja SaPKon välinen viides puolivälieräottelu käynnistyy Mehtimäellä lauantaina kello 18.30. Mikäli et pääse paikalle, peliä on mahdollista seurata myös maksukanava Canal+:n kautta tai ilmaiseksi Veikkauksen netti-tv:stä (vaatii rekisteröitymisen).

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–SaPKo
2012: 3–2 ja. (playoffs)
2012: 3–1 (playoffs)
2012: 1–5
2011: 3–5
2011: 4–2
2010: 2–3 ja.
2010: 3–4
2010: 3–6
2010: 3–0
2009: 6–4
2009: 2–3
2008: 4–5
2008: 3–2 rl.
2007: 0–2
2006: 3–2 ja.
2006: 5–3
2004: 3–1 (Suomi-sarja)
2003: 8–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–3 ja. (Mestis-karsinta)
2003: 4–5 (Suomi-sarja)
2002: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 4–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–2 (Suomi-sarja)
2000: 5–2
1999: 3–4
1999: 3–1

Saldo: 13–1–12 (maalit 84–72)

SaPKo–Jokipojat
2012: 1–2 (playoffs)
2012: 2–1 (playoffs)
2012: 3–1
2012: 2–3
2011: 4–3 ja.
2011: 5–2
2011: 3–1
2010: 4–3
2010: 5–4 vl.
2009: 3–2 ja.
2008: 1–8
2008: 2–3
2008: 5–2
2007: 2–3 ja.
2007: 5–4
2006: 5–3
2004: 2–7 (Suomi-sarja)
2003: 1–4 (Suomi-sarja)
2003: 4–2 (Mestis-karsinta)
2003: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 2–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–5 (Suomi-sarja)
2001: 6–2 (Suomi-sarja)
2000: 3–8
1999: 3–6
1999: 2–3

Saldo: 13–1–12 (maalit 78–90)

Kommentit   

+4 #1 Turjake 24.02.2012 15:45
Viimeisistä kymmenestä matsista Mehtimäellä olen käynyt katsomassa 5, kaikissa pataan. Ne kerrat (5) kun en ole käynyt, on kääntynyt kaikki pässeille. Meinasin tehdä taktisen ja jäädä kotiin...;) mutta eipä anna luonto periksi. Huomenna on sitten jälleen tiukka vääntö.
+3 #2 rooope 24.02.2012 18:34
Kyllähän tuossa Voldenin pelaamisessa näkyy peli tuntuma.On pelannut 35 ottelua tällä kaudella yhteensä.
+3 #3 VT 24.02.2012 19:06
Huomenna kaikki paikalle sankoin joukoin.
JOKIPO!!!
+3 #4 esko 24.02.2012 21:12
Nyt karjalan naiset/miehet huomenna hallille kannustamaan Jokipojat voittoon!!
+2 #5 jones 25.02.2012 00:27
http://kiekko.ita-savo.fi/4/?Tunnelma+heimosodassa+tiivistyy/1318&C=Mestis

Vehmanen on meidän kaikkien kaveri. Haittaaks se?

Tältä pohjalta, vapise LiigaJukuri!

Jokipo!
+1 #6 roto 25.02.2012 07:28
Muijaa en ole vielä saanut käännytetyksi Vehmasen kaveriksi, mutta meidän katsojien riemuksi/ärsytk seksi näitä väriläiskiä jääkiekko tarvitsee nostattamaan sykettä peliin ja kyllä Vehmanen osaa pelatakkin ja hyvin kun sille päälle sattuu. Eikun soppari ensikaudeksi Jokipoikiin niin ostan Eukolle Vehmasen Fanipaidan;)D
+1 #7 taalasmaa 25.02.2012 11:41
Ei tullu katottuu tuota edellistä Savonlinnan matsia, mut herää kysymys: mitä hittoa tossa kuvassa tapahtuu? :D http://kiekko.ita-savo.fi/4/?Tunnelma+heimosodassa+tiivistyy/1318&C=Mestis
Olis kiva, jos joku paikalla ollut tai ottelun nähnyt selventäisi meikäläiselle :) Ai niin, tsemppiä JOKIPO tänään!
+1 #8 tilkka 25.02.2012 11:54
Taitaa olla toi kuva siitä kun lopussa Vehmanen tuli aukoo päätään poikien keskelle ja muistaakseni sai siitä 10min käytösrangaistu ksen!Olenko väärässä?
+2 #9 upi 25.02.2012 13:33
ÄRJYT pitivät voiittotanssin ja vehmanen piirinkeskellä. ...
+1 #10 upi 25.02.2012 13:40
http://www.youtube.com/watch?v=MYYOBRJFBWo
+1 #11 remington 25.02.2012 15:35
Kova on uho ja usko SaPKon leirissä vierasvoittoon. Avausmaali meille tai kaksikin, niin eiköhän se siitä.Veikkaanp a, että SaPKo puolustaa entiseen malliin ja pyrkii nopeilla käännöillä tekemään ratkaisut.
Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua!
Rantapallot mukaan varmuuden vuoksi!
+1 #12 juso 60 25.02.2012 17:27
Paikka mitalipeleihin varmistuu tänään tv-pelissä 4 - 2 voitolla?! Villi veikkaus.
#13 tilkka 25.02.2012 19:11
hyvä kun Canal+aitio näyttää Jokipo matsin .Hyvää mestis kiekkoa pelaavat.Vehman en on taas iskussa.
+1 #14 runopoika 25.02.2012 20:46
Kiitoksia Jokipo!
+2 #15 upi 25.02.2012 20:48
Hienoa ÄRJYT nyt huili ja Mestaruutta kohti,,,,
-1 #16 upi 25.02.2012 20:55
Mun mielestäni ville halonen tekimaalin ei puustinen..
+1 #17 -acm- 25.02.2012 21:13
kyl se puustinen tais moken kautta laittaa, satuin just siitä vedon takaa näkemään..
+1 #18 upi 25.02.2012 21:14
Telkkarissa tuli uusinta ja ville tökkäsmailalla maaliin..
+1 #19 -acm- 25.02.2012 21:14
mut hieno voitto jokatapauksessa ! nyt sais kookoo hoitaa hokin ni ei tulis sport vastaan
+2 #20 VT 25.02.2012 21:14
Kiitos JOKIPO!!! Eikun Poika Kotiin!
+3 #21 Jaakkola 25.02.2012 21:22
Olen täysin sanaton! UPEETA JOKIPO, Kiitos !Hyvää jatkoon lupaa myös tosi laajalla rintamalla onnistuminen. Voi POJAT!!!Halliss a oli mahtava tunnelma, ihan kuin ennenvanhaan.
#22 -acm- 25.02.2012 21:22
Lainaus upi:
Telkkarissa tuli uusinta ja ville tökkäsmailalla maaliin..


aa ok
-1 #23 -acm- 25.02.2012 21:31
huh kookoo voitti ainakin tänään, paljon mielummin ottasin jukurit kun sportin seuraavaks vastustajaks, enkä varmasti ole ainoa!
+2 #24 bluesman67 25.02.2012 21:44
Hienoa jätkät. Pässit oli sellainen vastus, ettei sitä kukaan muukaan olisi halunnut vastaansa. Mallikkaasti hoidettu homma.
+1 #25 Repe 25.02.2012 21:54
Lainaus -acm-:
huh kookoo voitti ainakin tänään, paljon mielummin ottasin jukurit kun sportin seuraavaks vastustajaks, enkä varmasti ole ainoa!No olihan Sapkollakin hyvä jakso takana tähän sarjaan tullessa,vastuk sella ei väliä varsinkaan tässä vaiheessa kautta.
+1 #26 roto 25.02.2012 22:05
Lainaus taalasmaa:
Ei tullu katottuu tuota edellistä Savonlinnan matsia, mut herää kysymys: mitä hittoa tossa kuvassa tapahtuu? :D http://kiekko.ita-savo.fi/4/?Tunnelma+heimosodassa+tiivistyy/1318&C=Mestis
Olis kiva, jos joku paikalla ollut tai ottelun nähnyt selventäisi meikäläiselle :) Ai niin, tsemppiä JOKIPO tänään!

A. Kuvassa Jokipokien pelaajat houkuttelevat Vehmasta ensikaudeksi Jokipoikiin edellisen voitokkaan ottelun jälkeen.
B.Tässä on sitä luonnon raakuutta vahvin pässi on jätetty susilauman raadeltavaksi muun pässilauman pötkittyä pakoon(yleensä lauma jättää kylläkin heikoimman lenkkinsä).
Vehmanen kävi muuten kohteliaasti pelin päätyttyä kumartamassa Jokipofaneille. Muijakin lämpeni tästä ja oli jo aikomassa kaverinsa kanssa kutsua Iiroa saunomaan näin kesäloman kunniaksi:)D
#27 lappis 25.02.2012 22:28
Jos se on sen merkki, että pelaa ensi kaudella Jokipojissa?
+2 #28 jeppe98 25.02.2012 22:57
JAPA DAPA DUU!!!Olipahan hienoo katseltavaa!Jen giäkin oli katsomassa kiitettävästi ja tunnelma sen mukainen! Muutama lisää viel jatkossa lehtereille! Koko jengille ISO KIITOS!Suurin osa täällä ei uskonnut keskinäisten matsien menevän viidestä poikki! PS.PITKÄSET RULETTAA!Kemiat toimii.Toivotta vasti jatkaa samassa ketjussa.Veskar istakan ei homma näytä olevan kiini.Hyvä KOKO JENGI!Ei mitään väliä kuka tulee vastaan.Kaikki hoidetaan!
+1 #29 Repe 26.02.2012 10:54
Aika huvittavaa oli lukea syksyllä jonkun "tosi fanin" mielipidettä Jatkoajassa "Tämä kausi on taputeltu",nyt kun tilanne on tämä...
+1 #30 joke 26.02.2012 11:23
Hienoa Jokipojat! Nyt ne tosipelit vasta alkavat.
#31 selästä taklaaja 26.02.2012 12:47
Tämä ottelusarja oli hyvää peeärrää mestiskiekkoilu lle. Tunnetta oli kuten myös hyviä kiekkoilullisia suorituksia.
Sapko tarjosi kelpovastuksen. Ja hyvän puolustuspelin merkityshän on selvä. Jos omiin menee vain 1-2 maalia/ottelu niin mahdollisuudet voittaa ovat aika suuret.
#32 selästä taklaaja 26.02.2012 16:50
Ihan hyvä mestistason pakki tuo Iiro ja kun yleisölajista on kysymys niin näitä tarvitaan. Jokipoikien kolmen pakkiparin joukkoon ei välttämättä ainakaan vielä sopisi, mutta osaa mies pelata kiekkoa.
Ensi kauden joukkueista kun ei kukaan tiedä niin niistä ei tietysti voi vielä kukaan esittää arvioita.
#33 selästä taklaaja 26.02.2012 17:12
Kun Jokipofanit vielä nauttivat saavutetusta niin jatkan: Olen hieman pettynyt yleisömääriin. Tiedettiin tulossa oleva hieno ottelusarja ja kakstonnia katsomossa. Olisin odottanut kolmetuhatta. Se kun se euro olisi se tärkeä asia loppukaudelle ja tietysti myös ensikaudelle.
+1 #34 remington 26.02.2012 17:38
Lainaus Repe:
Aika huvittavaa oli lukea syksyllä jonkun "tosi fanin" mielipidettä Jatkoajassa "Tämä kausi on taputeltu",nyt kun tilanne on tämä...

Samaa mieltä: aika koviakin juttuja oli jatkoajalla tyyliin haapa-hiirelle fudut jne.Kävi miten kävi tällä kaudella niin Jokipojat on ollut lähtökohtiin nähden positiivinen yllätys.Valmenn us ja joukkue on onnistunut alkusyksyn vaikeuksien jälkeen tosi hyvin. Ja ihan oikein että ruokahalu kasvaa syödessä!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste