Jukurit kumoon hurjalla kirillä

Jokipojat–Jukurit 5–4 vl. (1–1, 0–1, 3–2)

Jokipojat pääsi uudenvuodenviettoon harvinaisen maukkaalla tavalla. Sarjakakkonen Mikkelin Jukurit kaatui Mehtimäellä perjantai-iltana isäntien huikean loppukirin jälkeen maalein 5–4. Vielä 50 peliminuutin kohdalla Jokipojat oli tappiolla 1–4, mutta Olavi Vauhkosen kavennusmaali sisuunnutti joukkueen hurjaan taistoon. Juuso Rajala iski hetkeä myöhemmin 3–4, ja Jani Oinonen tasoitti kamppailun ajassa 58.50. Ottelu eteni lopulta rankkarikisaan, jossa Mikael Ruohomaa oli ainoa onnistuja.

Otteluraportti

Jääkiekko-ottelu kestää täydet 60 minuuttia. Tästä kliseisestä totuudesta saatiin perjantai-iltana Mehtimäellä mitä parhain oppitunti. Oppia otti ennen kaikkea Jukurit, joka todennäköisesti piti voittoaan välillä jo täysin varmana.

– Harmittava tappio, ja ennen kaikkea tietenkin harmittaa tapa, miten se tuli. Peli luisui käsistä aika anteeksiantamattomalla tavalla. Pelattiin 50 minuuttia erinomaisesti, ja sitten yksi tilanne muutti kaiken, mikkeliläisvalmentaja Jarno Pikkarainen manasi.

Jokipoikien päävalmentajana tällä hetkellä toimiva Jouni Varis taas kertoi kiekko-ottelun keston olleen hyvin tiedossa päätöserään lähdettäessä.

– Kolmanteen erään lähdettäessä puhuttiin joukkueen kesken siitä, että tää on 60 minuutin peli.

– Siitä mä nostan noille jätkille hattua, että vaikka peli oli 4–1, niin silloin löytyi muutama sankari, jotka pystyivät laittamaan sen ensin 4–2:een ja 4–3:een.

– Sitten tietenkin yleisökin auttoi, ja saatiin niin paljon sitä lisävirtaa. Aina on helpompi tulla takaa, hän jatkoi.

Ensimmäisen 50 minuutin aikana Jokipojille ei ollut kuitenkaan paljoa luvassa. Tehokkaasti karvannut Jukurit piti pelin selkeästi hallinnassaan, eikä Jokipojat päässyt kunnolla edes maalintekosektorille.

Jukurit livahti johtoon heti pelin ensimmäisessä vaihdossa Jani Savolaisen onnistuttua entisen seuransa kurittamisessa.

Vaikka Jokipojat oli muutoin alakynnessä, erän puolivälissä ylivoimasta oli taas iloa. Tällä kertaa maalintekijänä oli kuitenkin kuluvalla kaudella hieman yllättävämpi nimi: Heikki Puustisen rannelaukaus helähti kauniisti ylänurkkaan, ja Jokipojat tuli tasoihin. Maali oli miehelle vasta kauden toinen.

– Tiesimme miten ”Piken” joukkue pelaa, ja oletettu skenaario toteutuikin. Eivät ne antaneet meille hetkenkään rauhaa, onnistuivat siinä täydellisesti. Ylivoima auttoi tuloksellisesti ihan ok, mutta Jukurit hallitsi kuitenkin kenttäpeliä, Jouni Varis summaili avauserän antia.

Myös toinen erä oli selkeästi Jukureiden. Jokipojat joutui kahteen otteeseen jopa hetkeksi 5–3-alivoimalle, mutta onnistui puolustustaistelussaan.

Runsaan 34 minuutin pelin jälkeen Puustisella oli loistava tilaisuus iskeä illan toinen maalinsa, mutta laukaus vapaasta paikasta ei hyvästä syötöstä huolimatta onnistunut. Vielä saman vaihdon aikana vastaavantyyppinen tilanne Jokipoikien päädyssä sen sijaan tuotti tulosta, ja maalin kulmalle vapaaksi unohdettu Markus Poukkula vei Jukurit 2–1-johtoon.

Myös päätöserän ensimmäinen puolikas oli selkeästi Jukureiden heiniä. Muutoin erittäin vahvasti pelanneen Antti Oren keskittyminen herpaantui hieman, ja Henri Ryynänen yllätti hänet b-pisteen kaarelta.

Kolmea minuuttia myöhemmin peli oli jo 1–4, kun Henry Hietaharju ohjasi Ilkka Vaarasuon siniviivavedon sisään. Homma vaikutti olevan viimeistäänkin tällä selvä, mutta eipäs ollutkaan.

Olavi Vauhkonen toi Jokipojat maalinedusvedollaan 2–4:ään ajassa 51.04, kun Jukureiden puolustus hukkasi hetkeä aiemmin kiekon Joona Karevaaralle.

– Kolmannen erän alku oli meiltä erinomainen. Maalien lisäksi se ote ja kiekossa pysyminen ja tapa pelata olivat erinomaista. Mutta sitten se kääntyi ihan ylösalaisin yksittäisestä ylimielisestä tilanteesta. Sitä kautta sitten tultiin tähän tulokseen, Jarno Pikkarainen manasi ottelun jälkeen.

Paria minuuttia myöhemmin Juuso Rajala livahti läpiajoon, ja Jukureiden maalille paluun tehnyt, aikoinaan Jokipojissa pelannut, Tommi Nikkilä oli jälleen yllätetty.

– Jokipojilla riitti uskoa, virtaa tuli jokaisesta maalista koko ajan enemmän, ja tietenkin kotiyleisö myös tuli hyvin siihen taakse, Pikkarainen totesi.

Tasoitusmaali räjäytti Mehtimäen hallin ajassa 58.50. Jokipojat painoi peliä kovin Jukureiden päädyssä, ja puolustaja Jani Oinonen tekaisi kauden avausmaalinsa loistavaan paikkaan. Syöttöpinnan osumasta saivat Otto Karvinen ja Ville Väänänen.

Jokipojat oli lähellä ratkaista kamppailun jo jatkoajalla, mutta lopulta edettiin kuitenkin voittolaukauskisaan asti. Jukureiden kolmesta yrittäjästä kukaan ei onnistunut, mutta toisena jokipoikana asialla ollut Mikael Ruohomaa harhautti kiekon ohi Nikkilän. Se takasi makeat kaksi pistettä ja kolmannen perättäisen voiton Jukureista.

– En halua kaunistella yhtään, mutta kyllä Jukurit vaan tällä hetkellä on sarjan ehkä kovin joukkue. Helvetin hyvin ne pelaavat, vaikka tänään vaan pystyttiin voittamaankin, Jouni Varis tuumasi.

– Jukurit on mestarisuosikki. Toki mekin halutaan sinne taisteluun mukaan, mutta meidän pitää pystyä petraamaan tästä ehdottomasti, hän lisäsi.

Jarno Pikkarainen taas kehui entistä seuraansa:

– Hyvä joukkue oli vastassa tänään. Jokipojat on varmasti yksi kevään kuumimmista joukkueista.

– Jokipojissa on tehty hyvää työtä A-junnurintamalla. Nyt näkee, että omat nuoret pystyvät tällä tasolla pelaamaan. Se lupaa myös tuleville vuosille hyvää.

Varis kiitteli myös joukkueensa nuorimpia pelaajia, kuten uransa toisen Mestis-ottelun pelannutta A-juniori Jesse Jormanaista.

– Jesse on ollut A:ssa jonkun vuoden mun mukana ja tunnen pelaajan hyvin. Jos meille olisi tullut 6–5-tilanne, niin ajattelin sen sinne viivaan laittaa, sillä kaverilla on helvetin hyvä kuti.

– Mies saa olla pää pystyssä, tekee vaan töitä, niin hyvä siitä tulee. Jesse jatkaa ensi viikolla joukkueen mukana.

– Toki siellä joukkueessa oli muutama muukin aika nuori. Ei se sentterikään (Joona Manninen) siinä vierellä huono ollut tai tää ”Ode” (Otto Karvinen). Varsinkin lopussa Manninen ja muut olivat tosi energisiä, Varis kiitteli.

 

 

Maalit ja syöttäjät

00.36 Jani Savolainen (Tobias Salmelainen, Ilkka Kallioinen) 0–1
09.29 Heikki Puustinen (Mikael Ruohomaa) 1–1 yv.
34.46 Markus Poukkula (Mikko Hakkarainen, Jesper Piitulainen) 1–2
45.38 Henri Ryynänen (Juha-Petteri Purolinna) 1–3
48.33 Henry Hietaharju (Ilkka Vaarasuo, Pentti Nöyränen) 1–4 yv.
51.04 Olavi Vauhkonen (Joona Karevaara) 2–4
53.33 Juuso Rajala (Matti Näätänen, Rony Ahonen) 3–4
58.50 Jani Oinonen (Otto Karvinen, Ville Väänänen) 4–4
65.00 Ruohomaa 5–4 vl.

Maalivahtien torjunnat

Antti Ore, Jokipojat 14+13+7+2=36
Tommi Nikkilä, Jukurit 5+6+7+2=20

Rangaistukset

Jokipojat 6x2 min = 12 min
Jukurit 4x2 min = 8 min

Yleisöä: 2 098

 

 

Jokipoikien kokoonpano

87 Joona Karevaara – 8 Juuso Rajala – 66 Olavi Vauhkonen
14 Heikki Puustinen – 13 Mikael Ruohomaa – 25 Samu Pitkänen
22 Ville Silvast – 20 Joona Manninen – 26 Jesse Jormanainen
21 Lauri Hukkanen – 17 Janne Häikiö – 59 Otto Karvinen

28 Rony Ahonen – 24 Matti Näätänen
7 Jarkko Immonen – 5 Antti Väänänen
38 Ville Väänänen – 27 Jani Oinonen

31 Antti Ore
(41 Eemeli Sivonen)

 

 

Otteluennakko

Jokipojat palaa perjantaina tositoimiin runsaan viikon kestäneeltä joulutauoltaan. Mehtimäelle luistelee vastustajaksi sarjakakkonen Mikkelin Jukurit, jonka Jokipojat on onnistunut yllättämään kahdessa edellisessä kohtaamisessa. Kokoonpanohuolet eivät ole tauon aikana valitettavasti helpottaneet, joten sivussa on edelleen kentällisen verran pelaajia.

Jokipojat aloitti joulutauon jälkeiset joukkueharjoitukset keskiviikkoaamuna.

– Kaikki pelaajat tulivat takaisin hyvin levänneinä, valmentaja Jouni Varis kertoo.

Pieni huili ei kuitenkaan vaikuttanut Jokipoikien sairastupaan millään lailla. Sivussa ovat edelleen samat miehet kuin ennen taukoakin: hyökkääjät Niko Snellman ja Ville Halonen sekä puolustajat Jarkko Näppilä ja Ville Hyvärinen. Lisäksi hyökkääjä Ilmari Pitkänen on pelikiellossa kolmen seuraavan ottelun ajan.

Heikoimmalta näyttää voimahyökkääjä Snellmanin tilanne. Mikko Haapakosken Kanadan-matkan (nuorten MM-kisat) ajan valmennuksesta päävastuun kantavan Variksen mukaan Snellman tuskin pelaa enää tällä kaudella.

– On lähes varmaa, että hänen olkapäänsä joudutaan leikkaamaan. Kausi on sitten siinä.

– Se on paha menetys joukkueen kannalta. Niko on tuonut joukkueeseen fyysisyyttä ja ollut myös kopissa vahva pelaaja. Hän on joukkueessa ennen kaikkea sellainen henkisesti tärkeä sytyttäjätyyppi, Varis kuvailee.

Ville Halonen on puolestaan vihdoinkin pääsemässä eroon harvinaisen sitkeän virustaudin kynsistä. Nuorukainen lepää vielä tämän viikon ja aloittaa harjoittelun vuodenvaihteen jälkeen.

Puujalasta kärsivä Jarkko Näppilä on sivussa pitkälti varmuustoimenpiteenä. Hän on pystynyt jo harjoittelemaan.

– Nyt on kriittiset vaiheet paranemisen kannalta, joten vielä ei kannata pelata. Tammikuussa on sitten kuitenkin paljon otteluita, joissa miestä tarvitaan, Varis sanoo.

Ville Hyvärinen on poissa kaksi viikkoa sitten Turussa saamansa aivotärähdyksen vuoksi.

– Vastustaja sai tästä yhden pelin rangaistuksen, ja meiltä sitten I. Pitkänen on kolmen ottelun pelikiellossa, Varis tuhahtaa.

Ilmari Pitkäsen pelikielto avaa kokoonpanoon tilaa A-junnujen tehomiehelle Jesse Jormanaiselle. Hän ottaa paikkansa Joona Mannisen johtamasta kolmosketjusta.

– Jessellä ja Joonalla on tavallaan hyvä kemia tuossa ketjussa, ja sitten ”Silli” (Ville Silvast) tuo ketjuun sitä fyysisyyttä. Eilen juuri puhuin Jesselle, että omien vahvuuksien kautta vaan rohkeasti peliin.

Jokipoikien mestariluotsi Jarno Pikkaraisen valmentama Jukurit on sarjassa tällä hetkellä kakkosena. Joukkueella on kuitenkin kolme peliä KooKoota vähemmän pelattuna, joten piste per ottelu -keskiarvolla mitattuna mikkeliläisryhmä on ollut jopa hieman kouvolalaisia edellä.

– Kyllähän Jukurit on ollut koko ajan tähän sarjaan mestarisuosikki numero yksi. Nyt he vahvistivat vielä maalivahtiosastoa, Varis toteaa viitaten seuran alkuviikosta hankkimaan Tommi Nikkilään.

Alkukaudesta muutaman ottelun Tanskan liigassa pelannut 34-vuotias Tommi Nikkilä on tuttu mies myös pidempään Mehtimäen lehtereillä viihtyneelle joensuulaisyleisölle. JYP:n kasvatti nimittäin aloitteli uraansa miesten sarjoissa torjumalla Jokipoikien maalilla kausina 1998–2001.

Jokipojat sai ennen joulutaukoa seitsemästä perättäisestä ottelusta pisteitä häviten näistä vain yhden. Myös Jukurit on kovassa vireessä: keskiviikon Peliitat-voitto (5–2) huomioiden joukkue liitelee jo viiden ottelun voittoputkessa.

Jukureiden edellinen tappio tuli juurikin Jokipoikia vastaan, kun Jokipojat haki joulukuun alussa Mikkelistä jatkoaikavoiton maalein 5–4. Jokipojat voitti myös edellisen kotipelinsä Jukureita vastaan, tuolloin voittolukemat olivat peräti 5–2.

– Jukurit sai jo keskiviikkona pelin alle. Siitä on käyty keskustelua joukkueen kanssa, että meidän pitää olla alussa todella valmiina. Jukurit tulee varmasti heti täysillä päälle, koska se on ”Piken” tapa pelata, Varis toteaa.

– Kyllä siellä on kova haaste, mutta uskon, että olemme jotakuinkin valmiina. Pitää vastaan päästä siihen pelin virtaukseen mukaan heti alusta, olla rohkea ja ennen kaikkea tehdä pieniä asioita koko ajan hyvin vaihto kerrallaan.

– Toivottavasti pääsemme mukaan Jukureiden tempoon ja mielellään pystymme nostamaan itse jopa sitä vähän kovemmaksi. Uskon, että jalka kulkee hyvin, mutta kiekon kanssa pelaamisessa yksinkertaisuus on valttia tauon jälkeen, Varis tuumaa.

Jokipoikien ja Jukureiden taisto Mehtimäellä käynnistyy vuoden 2011 toiseksi viimeisenä päivänä kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Jukurit
2011: 5–2
2010: 2–4
2010: 3–4 ja.
2010: 3–4 ja.
2010: 5–2
2009: 4–0
2009: 6–1
2008: 1–0
2007: 1–2
2007: 1–2
2007: 2–3 (playoffs)
2006: 3–3
2006: 0–3
2006: 2–8 (playoffs)
2006: 3–2 (playoffs)
2006: 2–5
2005: 2–2
2005: 4–3
2005: 0–5
2004: 1–6
2001: 1–5
2000: 1–4

Saldo: 7–2–13 (maalit 52–70)

Jukurit–Jokipojat
2011: 4–5 ja.
2011: 6–3
2010: 6–0
2010: 4–1
2010: 4–3
2009: 1–2 ja.
2009: 1–3
2009: 1–2
2008: 1–3
2008: 5–3
2007: 3–2
2007: 2–1 ja. (playoffs)
2007: 4–3 ja. (playoffs)
2007: 2–3
2006: 3–2
2006: 4–0 (playoffs)
2006: 1–0 (playoffs)
2006: 4–2
2006: 6–1
2005: 3–4
2005: 1–2
2004: 7–2
2001: 9–1
2000: 4–1

Saldo: 16–0–8 (maalit 86–51)

Kommentit   

+3 #1 jambo 29.12.2011 18:44
Kurja juttu Snellmanille, taas menee kausi loukkaantumiseen.

Nikkilä toivottovasti jukurimaalille ja Jokipo järjestää kunnon tervetuliaiset ison kotivoiton kanssa!
+2 #2 Cånde 30.12.2011 01:03
Aijai, pitkästä aikaa Mehtikselle. Aika kova luotto on että voitto tulee, Nikkilä ei saa ekassa matsissaan mitään kiinni.

Ja Jesse mukana, eikä sentään 4-kentässä jämäminuuteilla . Tälle iso peukku!
Voitto tulee 5-3, eiks jea?
+1 #3 ipa 30.12.2011 12:39
> kyllä tänään Ärjyt jatkaa voittojen tiellä, ja todella hieno homma että Jesse J. pääsee näyttämään osaamistaan todellisessa kärkikamppailus sa.
> toivotaan että yleisökin löytää paikalle kannustamaan ÄRJYT voittoon.
+1 #4 runopoika 30.12.2011 13:31
Kun 22 vuotta siten Jokipojissa pelasi numerolla 26 Rostislav Vlach, hän oli minun suosikkiepelaaj ia, takalinjoilla olevan pakkiparin Stavjana-Piitul ainen ohella, innostuin seurasta oitis. Iloa, että Jormanainen on saanut juuri tuon Roopen numeron. Mitä olen kuullut miehestä, olen kuullut hyvää. Nyt vaan näyttämään äijäpelissä, mistä on susirajan nuoret jätkät tehty: Omilla vahvuuksilla, omilla eleillä, sieltä ne hyvät jutut lähtee ja nimi jossain vaiheessa myös Karjalaisen toimittajan kynästä tulee palstoille, myöhemmin kenties Sihvosen Petterin jäätävään analyysiin, sitten siitä kohti tulevaa. Vaihto kerrallaan, harjoitus kerrallaan, kiekko mailan lapaan ja laukaus:

Äijät varjelkaa, mitä sieltä tulee!

Tsemppiä Jokipo tänään! Jukurit valuu sarjassa alaspäin kuin pilkki järvenpohjaan!
+1 #5 viljuri 30.12.2011 14:43
Urama saanut Lukosta potkut.

Hyvälle tuntuu, tosin Mestiksen arvostuksen ja toimintaedellyt ysten kannalta potkujen olisi pitänyt tulla jo pari vuotta sitten.

Mielenkiintoinen peli tänään. Näyttää asetelmia joulutauon jälkeen. Jukureissakin voi tulla vielä loppupaniikki, mikäli esitykset eivät tässä ja tammikuun lopun välillä lupailisi mestaruutta.

Jos Jukurit yrittää ostaa mestaruuden, niin toki uusille miehille joutuvat seurassa tilaa tekemään, liikennettä voi olla moneen suuntaan.
+1 #6 Bird 30.12.2011 17:00
Tulipas kaiveltua vähän Tanskan kiekkoliigan tilastosivuja. Nikkilä näkyy pelanneen EfB Ishockeyn maalilla viimeksi 5. marraskuuta, joten pelituntuma on varmasti nyt enemmän tai vähemmän hukassa. Lupaa siis hyvää Jokipolle.
#7 kings_gods 30.12.2011 19:46
Eikös tuolla oo kun yksi pääty käytössä, se jossa Jokipoikien mokke seisoo?
-6 #8 rooope 30.12.2011 19:52
Katsokaa laukaisukarttaa pelaavat yhteen maaliin. Kahdessa erässä JOKP ei ole päässyt laukomaan juusikaan siniviivaa lähempää.(Kants us tehdä uusi JAKO )
+2 #9 kings_gods 30.12.2011 21:01
Hyvä nousu voittoon ja 2 pinnaa tilille.
Jugurteille opiksi että peli kestää väh. 60 min.
+3 #10 tilkka 30.12.2011 21:02
Mahtava nousu Jokipojilta.Ja vl-kisassa voitto kotiin.Kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2012.
+3 #11 jones 30.12.2011 21:26
Lainaus rooope:
(Kantsus tehdä uusi JAKO )


Tee keskenäs. Jokipojat on joukkue! joka pelaa ärjysydämmellä!

Jouni Varis on tulevaisuuden ykkösemme.
+1 #12 ^ipe^ 30.12.2011 21:32
Lainaus jones:
Lainaus rooope:
(Kantsus tehdä uusi JAKO )


Tee keskenäs. Jokipojat on joukkue! joka pelaa ärjysydämmellä!

Jouni Varis on tulevaisuuden ykkösemme.


Aamen.!
-6 #13 rooope 30.12.2011 21:35
Jonesille: Olen kanssasi tällä hetkellä samaa mieltä,tilanne oli silloin toinen.Olen tällä palstalla antanut aikaisemmin kannatukseni ykköskoutsiksi Jonea.(säästyis myös isokasa Ekuja )ja pelistä vielä.Jos Jokp olisi aikaisemmin päässyt maalin lähelle laukomaan olisi tullut 3 pojoa koska Nikkilä oli aivan kylmä Mokke.
+3 #14 concar 30.12.2011 22:08
Kauden viihdyttävin matsi kerrassaan. Jukurit oli lähes koko matsin aktiivisempi ja JoKP oli koko ajan hiukan vaikeuksissa kiekon kanssa, mutta niin vaan voitto kaivettiin. Piken mielestä tämä oli varmaan taas "yksi askel kehitysprosessi ssa", mutta varmasti ottaa pannuun hävitä 4-1-johdosta vikalla kympillä. Sellasta ei tällä tasolla saisi sattua. Juntturamaisess a Jormanaisessa on potentiaalia.
+1 #15 jones 30.12.2011 23:06
Jormanaisen pitää pysyä joukkueessa, tosin A:ta ei pidä unohtaa myöskään. Mutta kumminkin, nyt minuutteja alle kun ukkoa on poissa ja Variksen ollessa puikoissa niitä minuutteja tulee. Jormanainen on tulevaisuuden runkopelaajiamm e.
+1 #16 Cånde 31.12.2011 00:42
Huhhuh mikä peli. Jukureiden 4nnen maalin jälkeen meinas itku tulla mut hienosti käännettiin peli ja ollaan keväällä mukana mestaruustaisto ssa. Miinukset tuomareille ja erätaukomusalle .
-1 #17 möly 31.12.2011 07:50
Voi Irman perse !! Miten rysin tään pelin lopun..Nyyh... :(

1-4 tilanteessa..ol iko sitä pelattu noin 50min ja ripajat...Niin ajateltiin kaverin kaa että eiköhän lähetä ja vältetä ruuhkat..Kotona laitoin netit auki ja tarkistin tilanteen.. Ei vi###u oo totta..4-4 oli silloin.. Ei ollut itku kaukana ja se harmituksen määrä oli suunnaton..Opet us mullekkin että peli kestää 60min.. :)
#18 ^ipe^ 31.12.2011 08:31
Lainaus möly:
Voi Irman perse !! Miten rysin tää pelin lopun..Nyyh... :(

1-4 tilanteessa..oliko sitä pelattu noin 50min ja ripajat...Niin ajateltiin kaverin kaa että eiköhän lähetä ja vältetä ruuhkat..Kotona laitoin netit auki ja tarkistin tilanten.. Ei vi###u oo totta..4-4 oli silloin.. Ei ollut itku kaukana ja se harmituksen määrä oli suunnaton..Opetus mullekkin että peli kestää 60min.. :)


Joudun tunnustamaan itse saman asian, ei tule toistumaan.!
+1 #19 andrei 31.12.2011 09:08
Oli maukas viimeinen 10 minuuttia! Hyvä kiri ja upeat 2 pojoa lisää.
Sama tahti vaan pisteiden keruussa keväällä niin avot.
#20 Repe 31.12.2011 10:58
Lainaus möly:
Voi Irman perse !! Miten rysin tään pelin lopun..Nyyh... :(

1-4 tilanteessa..oliko sitä pelattu noin 50min ja ripajat...Niin ajateltiin kaverin kaa että eiköhän lähetä ja vältetä ruuhkat..Kotona laitoin netit auki ja tarkistin tilanteen.. Ei vi###u oo totta..4-4 oli silloin.. Ei ollut itku kaukana ja se harmituksen määrä oli suunnaton..Opetus mullekkin että peli kestää 60min.. :)


Itse en olisi lähtenyt vielä tuossa tilanteessa,nii n kiire ei olisi ollut kotisohvalle...
+1 #21 selästä taklaaja 31.12.2011 12:23
Tuollaiset nousut pelin lopussa ovat omiaan kasvattamaan joukkueen itseluottamusta . Maalejahan tulee nopeasti kun se tuo otteen vaihtuminen pääsee tapahtumaan.
Kuka muistaa aikoinaan Mehtimäen tekojäällä (voin itsekin muistaa väärin) kun kotijoukkue oli 1-6 tappiolla muistaakseni Jypille toisen erän jälkeen ja paljon yleisöä poistui. Peli päättyikin sitten 7-7 ellen väärin muista.
+1 #22 rokkipoika 31.12.2011 15:51
Oli kyllä huikea nousu Jokipojilta! Minusta toisen erän tuomarityöskent ely teki Jokipojille niin paljon hallaa, että meidän peli ei päässyt avautumaan. Peli karkasi lapasesta tältä pelle-kaksikolt a täysin, onneksi ei mitään ylilyöntejä sattunut eikä kukaan loukkaantunut.

Kolmannen erän huikea loppu oli minusta enemmän meidän hyvyyttä kuin Jukureiden lepsuilua. Näky, että kun laitettiin iso vaihe silmään, niin meitä ei pysäyttäny mikään. Tärkeä päänahka! Ja loistava taidonnäyte joukkuuelta!

Hyvää Uutta Vuotta Jokipo-faneille !!!
#23 ipa 31.12.2011 15:57
ONNEKSI OLKOON KOKO JOUKKUEELLE!!To della hieno ja sykähdyttävä voitto Mestiksen kärki porukasta. A-junnu pelas myös hienosti ja pääsi peliin sisään varsinkin toisessa erässä oli jo omalla tasollaan, tuosta on hyvä jatkaa ja vastuu lisääntyy varmasti. VIELÄ KOKO JOUKKUEELLE OIKEIN HYVÄÄ VUODEN VAIHDETTA.
#24 roto 01.01.2012 09:16
Lainaus rokkipoika:
Oli kyllä huikea nousu Jokipojilta! Minusta toisen erän tuomarityöskentely teki Jokipojille niin paljon hallaa, että meidän peli ei päässyt avautumaan. Peli karkasi lapasesta tältä pelle-kaksikolta täysin, onneksi ei mitään ylilyöntejä sattunut eikä kukaan loukkaantunut.

Kolmannen erän huikea loppu oli minusta enemmän meidän hyvyyttä kuin Jukureiden lepsuilua. Näky, että kun laitettiin iso vaihe silmään, niin meitä ei pysäyttäny mikään. Tärkeä päänahka! Ja loistava taidonnäyte joukkuuelta!

Hyvää Uutta Vuotta Jokipo-faneille!!!

Todellakin. Näin pelin samoin kuin Rokkipoika. Alun Jukurit tuli kyllä odotetusti kovaa, mutta eka maalin jälkeen Jokipojat jopa hallitsi kunnes tuli jäähyjä joista vajaalla tullut oli kalastusjäähy niinkuin toka erän 5/3 eka ja nämä sotkivat Jokipo peliä. Tuomarityöskent ely oli tosi surkeaa, josta tällä kertaa kärsi Jokipojat. Mutta onneksi tuli taisteluvoitto.
#25 andrei 01.01.2012 16:39
tietääkö kukaan missä näkee peleistä maalikoosteet??

kun nuo kotipelit kuitenkin kuvataan, niin luulis jossain olevan maalikoosteet..
#26 ^ipe^ 01.01.2012 18:02
Lainaus andrei:
tietääkö kukaan missä näkee peleistä maalikoosteet??

kun nuo kotipelit kuitenkin kuvataan, niin luulis jossain olevan maalikoosteet..


http://www.youtube.com/user/JokipojatOfficial
#27 mihailov 03.01.2012 13:17
Hyvä jokipojat, täytyy myöntää ettei alkusyksyn perusteella uskonut poikien näin hyvin pärjäävän eli jatkoa hyville esityksille vaan odotellaan..siv uhuomiona jokipojat ja Joensuu hyvin esillä nuorten mm kisoissa: Miro Aaltonen jokipoikien kasvatti, Haapakoski apuvalmentajana ja Kalpa-pakki Riikolakin syntynyt Joensuussa.Lisä ksi 90-luvun alussa muuan Ernest Bokros Jokp:ssa pelasi, nyt Slovakkipoikien päävalmentajana eilenkin kuumana hääräsi aitiossa

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste